LIVE EK FINALE. Wie steekt het vuur aan de lont? Wachten op doelgevaar, wel de eerste gele kaarten

Spanje en Engeland betwisten momenteel de finale van het EK voetbal. De kers op de taart voor ‘La Roja’ na een geweldig toernooi? Of is het dan toch eindelijk voor de Engelsen? Het staat nog 0-0. 

Meer krantenkoppen in België

Sofie Cleve vervangt Jo Vansteenkiste als lijsttrekker van Vlaams Belang Lendelede na “vertrouwensbreuk binnen lokaal bestuur”

Jo Vansteenkiste, die in Lendelede met een lijst Vlaams Belang zou opkomen, mag van het provinciaal bestuur geen lijsttrekker zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen. Omdat Vansteenkiste al enige tijd gesprekken had om met een persoonlijke lijst op te komen of samen te gaan met een andere partij. Sofie Cleve wordt nu naar voor geschoven als lijsttrekker. Jo Vansteenkiste zei in een

Lees meer »

Tielt Classics Tour straks aan achtste editie toe

Op zondag 1 september staat de achtste editie van de Tielt Classics Tour gepland. De oldtimerrit is sinds 2016 een vaste waarde voor Tieltse oldtimerliefhebbers.
The post Tielt Classics Tour straks aan achtste editie toe appeared first on KW.be.

Lees meer »

Miele Center Blankenberge krijgt nieuwe uitbaters

Bij Miele Center Dekempe in Blankenberge gaan eind september de deuren dicht op het bekende adres. Verfaillie Bauwens, ook al ruim vijftig jaar een sterke naam in elektro, zorgt vanaf 1 oktober wel voor opvolging.
The post Miele Center Blankenberge krijgt nieuwe uitbaters appeared first on KW.be.

Lees meer »

Parachutist zwaargewond na problemen bij landing

De hulpdiensten rukten zondagavond uit voor een misgelopen parachutesprong in Oudsbergen. Een parachutiste zou net voor het landen in de problemen gekomen zijn, waarna ze tegen de grond smakte. Het incident zou rond 19 uur gebeurd zijn op een weiland aan de Weg naar Zwartberg, ter hoogte van het bedrijf DHL in Opglabbeek. Deze locatie wordt door de parachutisten vaak

Lees meer »

Zij maken huizen op wielen, voor mensen én paarden: ondernemerskoppel uit Wingene runt Krismar Horse Trucks

Dinsdag blaast de (inter)nationale paardensportwereld weer verzamelen op Waregem Koerse. Heel wat toppaarden zullen met een paardenvrachtwagen of motorhome van Krismar Horse Trucks naar de Gaverbeekhippodroom afzakken. “Comfort voor mens én dier staat bij ons voorop”, klinkt het bij het familiebedrijf uit Zwevezele bij Wingene.
The post Zij maken huizen op wielen, voor mensen én paarden: ondernemerskoppel uit Wingene

Lees meer »

KdG in Antwerpen start eerste Vlaamse bacheloropleiding Medische Beeldvorming en Radiologie: “Op vraag van ziekenhuizen”

De Karel de Grote Hogeschool start in september als eerste Vlaamse hogeschool met een nieuwe bacheloropleiding Medische Beeldvorming en Radiologie. Afgestudeerden zullen artsen kunnen ondersteunen bij het maken van onder meer echografieën, CT- en MRI-scans en zullen ook bestralingen kunnen uitvoeren. "Vlaamse ziekenhuizen hebben er nu al 250 tot 300 extra nodig", klinkt het bij KdG.

Lees meer »