LIVE EK FINALE. Geen verrassingen in basiself van Spanje, dat met spelersbus onderweg is naar stadion

Het Olympiastadion in Berlijn is om 21u het decor van de EK-finale tussen Spanje en Engeland. Voor de ‘Three Lions’ wordt het de tweede EK-finale op een rij, terwijl ‘La Roja’ voor het eerst sinds 2012 nog eens in een finale staat. Wie mag vanavond pronken met de trofee? 

Meer krantenkoppen in België

Mira Tanghe ontmoet wegens haar beperkt zicht eens in ’t écht CAMILLE in Kursaal Oostende: “Ze zette zelfs een handtekening op mijn spalken”

Vele kindjes dromen van een ontmoeting met CAMILLE. Helaas kunnen CAMILLE en haar entourage dat niet voor iedereen mogelijk maken. Maar CAMILLE heeft een gouden hart en dus zei ze – samen met haar entourage – JA op onze vraag of Mira Tanghe uit Sint-Eloois-Winkel eens backstage mocht langskomen voor een persoonlijke ontmoeting. De twaalfjarige Mira is een grote fan

Lees meer »

G&V Breakpoint Basket Waregem strikt Mathieu Coucke

Op de vooravond van het nieuwe seizoen versterkt Basket Waregem uit Top Division One (TDM1) zich met Mathieu Coucke. De Markenaar komt over van BNXT-leagueteam House Of Talents Kortrijk Spurs.
The post G&V Breakpoint Basket Waregem strikt Mathieu Coucke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaamse Vereniging van Journalisten na bedreigingen aan adjunct-hoofdredacteur Humo: “Geen enkele publicatie rechtvaardigt doodsbedreigingen”

De Vlaamse Vereniging van Journalisten (VVJ) veroordeelt de doodsbedreigingen aan het adres van de adjunct-hoofdredacteur van Humo, Matthias Vanderaspoilden, en zijn peuter. Ook een mogelijke klacht tegen uitgever DPG Media wegens de omstreden satirische Humo-column van Herman Brusselmans, kan voor de journalistenvereniging niet door de beugel.

Lees meer »

DISCUSSIE. Alle tickets voor paus in Boudewijnstadion de deur uit: kijkt u uit naar het bezoek van de paus?

Eind september krijgt ons land bezoek van Paus Franciscus. Tijdens zijn bezoek zal hij een bezoek brengen aan de KU Leuven, om de 600ste verjaardag van het instituut te vieren en een eucharistieviering voorgaan in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Daarnaast zal hij ook op het Koninklijk Paleis ontvangen worden en in gesprek gaan met slachtoffers van seksueel misbruik in

Lees meer »

KIJK. Robby maakt een ‘krasse’ indruk in ‘B&B zoekt lief’: hij wast Patricia’s auto, maar doet dan met een schuurspons

“Heel de auto is beschadigd, oh my god.” Het had een aangename verrassing moeten zijn voor B&B-uitbaatster Patricia, waarmee Robby punten zou scoren. Hij heeft Patricia’s wagen volledig schoongemaakt, maar heeft zich wel vergist van spons. “Heeft hij dat nou gedaan met een schuurspons?!”, schrikt Patricia als ze de vele krassen op haar auto ziet.

Lees meer »