Journalist Maarten Rabaey: ‘Deze mislukte moordaanslag is hoe dan ook een keerpunt in de campagne van de presidentsverkiezingen’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Duitse agent veroordeeld voor schot tijdens watergevecht bij voetbalwedstrijd

Een 28-jarige Duitse politieagent die tijdens een watergevecht met collega’s, in de marge van een profvoetbalwedstrijd, plots zijn dienstwapen trok en vuurde, heeft donderdag van de rechter een voorwaardelijke straf van een jaar en acht maanden opgelegd gekregen. Hij riskeert ook om zijn baan te verliezen indien het vonnis in hoger beroep wordt bevestigd.

Lees meer »

Nils Pierre stelt al zijn ervaring ten dienste van jonge ploegmaats: “Niet falen in de volgende ronde”

In het eigen Burgemeester Graaf Leopold Lippens park stuurden de jongens van Jannes Tant de Duitstalige bezoekers terug naar de andere kant van het land met 3-0 verliescijfers. FC 1912 Raeren-Eynatten is een vereniging uit de tweede amateurklasse van de Waalse tegenhanger van Voetbal Vlaanderen en promoveerde afgelopen kampioenschap.
The post Nils Pierre stelt al zijn ervaring ten dienste

Lees meer »

Argentinië plaatst schip in quarantaine om mogelijk mpox-geval

De Argentijnse autoriteiten hebben een vrachtschip in quarantaine geplaatst in de Paraná-rivier, nabij de binnenlandse graanhaven van Rosario. Aanleiding voor die stap is een vermoedelijk geval van mpox aan boord. Dat zei Fernando Morales, voorzitter van de brancheorganisatie Argentine Naval League.

Lees meer »