Francesco Vanderjeugd (Open VLD) kondigt afscheid aan als burgemeester na heisa rond zelfgemaakt seksfilmpje

Francesco Vanderjeugd (Open VLD) heeft zonet in een Facebook live aangekondigd dat hij zich niet meer verkiesbaar opstelt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De burgemeester van Staden kwam deze week in het oog van de storm terecht nadat bekend raakte dat hij tijdens een partij-evenement een zelfgemaakt seksueel filmpje heeft getoond aan enkele jongeren. Hij verrast met zijn afscheid.

 

Meer krantenkoppen in België

“Een flamingant als De Wever doet toegevingen om België op het juiste spoor te krijgen. Als hij faalt, is dit niet zomaar een crisette”

“De flamingant Bart De Wever (N-VA) wil Belgie weer op het juiste spoor krijgen voor de Vlaamse koopkracht. Hij bevindt zich tegenover een belgicist die geen clash vreest om te vechten voor zijn idee – dat De Wever genegen is. België is het land van René Magritte. Maar als De Wever faalt is het niet zomaar een crisette. Niemand die

Lees meer »

Terminaal zieke Eriksson in levensfilm openhartig over zijn affaires: “Ik heb nooit criminele feiten gepleegd”

“Als een positieve kerel, die altijd probeerde alles te doen wat hij kon.” Zo hoopt Sven-Goran Eriksson (76) herinnerd te worden, als hij er straks niet meer is. De Zweedse trainer, vooral bekend als bondscoach van Engeland, zei na een kankerdiagnose in januari dat hij nog maar een jaar te leven heeft. In een emotionele documentaire, die vanaf 23 augustus

Lees meer »

Timothy Verbrugghe naar EK darts: “Op grote tornooien is goesting groter”

Timothy Verbrugghe plaatste zich voor het EK darts met de nationale ploeg in Slovakije. De Menenaar maakte dit jaar al indruk op de grote tornooien. Op de Open Antwerpen haalde de 32-jarige ruitenwasser twee keer de laatste 16 en tijdens de Modus Super Series in Engeland haalde hij de finaledag met indrukwekkende cijfers. “Het is
The post Timothy Verbrugghe

Lees meer »

Opnieuw deelnemers Kazou-kamp in Spanje ziek

Twintig deelnemers en een monitor van een Kazou-kamp in het Spaanse Platja d’Aro zijn ziek geworden. Ze hebben een ontsteking van het maag-darmstelsel opgelopen. Dat is zondagavond vernomen van een woordvoerster van Kazou.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Demonstranten breken door veiligheidshekken bij Democratische Conventie, 4 arrestaties

In de marge van de Democratische Conventie, het partijcongres van de Democraten dat nog tot donderdag in het United Centre in Chicago gehouden wordt, is een groep demonstranten door de hekwerken rondom het gebouw gebroken. Daarbij werden volgens ‘CNN’ vier personen gearresteerd. Later op de avond worden toespraken verwacht van onder meer president Joe Biden, oud-presidentskandidaat Hillary Clinton en het

Lees meer »

Tekening van Nora (9) en Marte (14) binnenkort te zien op etiket limonade De Moare: “Best wel verrast, ik teken niet zo vaak”

Bierbrouwerij De Moare uit Dranouter maakt naast bier ook een limonade. Op het flesje prijkt steevast een etiket met een tekening van de winnaar van een tekenwedstrijd. Binnenkort zullen er zelfs twee verschillende etiketten zijn, want dit jaar slaagde de jury er niet in slechts één winnaar te kiezen.
The post Tekening van Nora (9) en Marte (14) binnenkort

Lees meer »

In het spoor van de Oekraïense soldaten die inval in Rusland mee op poten zetten: “Een granaat ontplofte recht op de veldkeuken van de Russen”

Nu de grens met de Russische regio Koersk is overgestoken, moet het Oekraïense leger ook andere grensgebieden strikt bewaken en monitoren. Het Nieuwsblad volgde de Oekraïense 117de brigade in de loopgraven, waar mortierkanonnen op een kilometer van de Russische grens vijandelijke soldaten onder vuur nemen. “Alle doelen zijn geraakt. Een granaat ontplofte recht op de veldkeuken van de Russen.”

Lees meer »

Amerikaanse luchtvaartautoriteit wil extra controle op cockpitstoelen Boeing 787

De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA wil dat luchtvaartmaatschappijen de cockpitstoelen in hun Boeing 787 Dreamliners extra controleren. In maart maakte een 787 van LATAM Airlines tussen Sydney en Auckland een onverwacht scherpe duikvlucht waardoor tientallen mensen gewond raakten, sindsdien zijn er volgens de FAA “steeds vaker” meldingen van problemen met de stoelen binnengekomen.

Lees meer »