Fitnessgoeroe Richard Simmons op 76-jarige leeftijd overleden

De Amerikaanse fitnessgoeroe Richard Simmons is op 76-jarige leeftijd overleden. Dat meldt TMZ. De politie gaat uit van een natuurlijke doodsoorzaak. Simmons maakte recent bekend dat hij aan huidkanker leed. 

Meer krantenkoppen in België

Forse uitbreiding Antwerpse Hiltonhotel op til: vier nieuwe bouwlagen én zwembad op het dak

Het Hiltonhotel op de Groenplaats in Antwerpen heeft plannen om uit te breiden met vier extra bouwlagen en een buitenzwembad op het dak. De plannen staan in een vergunningsaanvraag die bij de stad is ingediend. Daarbij zou de eerste verdieping van het Grand Bazar Shopping Center worden omgevormd tot kantoorruimte, terwijl de tweede verdieping plaats zou maken voor nieuwe hotelkamers.

Lees meer »

Vermeend helikopterverhaal van Donald Trump dreigt juridisch staartje te krijgen

Een verhaal waarin oud-president Donald Trump terugblikt op een helikoptervlucht met de voormalige burgemeester van San Francisco, dreigt tot een juridisch conflict te leiden. Oud-burgemeester Willie Brown zegt volgens Amerikaanse media dat hij naar de rechter stapt als Trump het blijft vertellen. Trump heeft op zijn beurt gedreigd The New York Times aan te klagen na kritische berichtgeving over het

Lees meer »

“Misschien laatste kans” voor bestand in Gaza, zegt Amerikaanse buitenlandminister

De extremistische Palestijnse organisatie Hamas beschuldigt de Israëlische premier Benjamin Netanyahu ervan een akkoord voor een staakt-het-vuren in de weg te staan. “We houden Benjamin Netanyahu volledig verantwoordelijk voor de mislukking van de inspanningen van de bemiddelaars”, aldus Hamas in een persbericht. Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »

Cercle-verdediger Jesper Daland trekt naar Cardiff City

Jesper Daland trekt na drie seizoenen de deur achter zich dicht bij Cercle Brugge. De Noorse verdediger en sterkhouder van Cercle vertrekt naar de Engelse tweedeklasser Cardiff City en ondertekende in de Welshe hoofdstad een contract van vier seizoenen. Beide clubs maakten de overgang dinsdag wereldkundig.
The post Cercle-verdediger Jesper Daland trekt naar Cardiff City appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hevige rookontwikkeling bij zware brand in loods in Oudenburg, miniem aantal asbestdeeltjes vrijgekomen: “Geen gevaar voor omwonenden”

In Oudenburg is donderdagmiddag brand uitgebroken in een schuur, vlak bij de historische Abdijhoeve. Er ontstond hevige rookontwikkeling en de rookpluim was kilometersver te zien. In het dak zat volgens burgemeester Romina Vanhooren (Open VLD) asbest, maar daar kwamen maar minieme deeltjes van vrij. “Er is op geen enkel moment gevaar geweest voor de omwonenden”, zegt de burgemeester.
The

Lees meer »

Hott stage en dildowerpen zijn succes op warme editie van Kamping Kitsch Club

Zwoel, zwoeler, zwoelst. Dankzij de samenwerking met Hott.be kan Kamping Kitsch Club niet alleen uitpakken met recordcijfers op basis van bezoekers. Ook de temperatuur stijgt tot meer dan tropische niveaus, dankzij de Hott stage en het dildowerpen.
The post Hott stage en dildowerpen zijn succes op warme editie van Kamping Kitsch Club appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zweden doden jaarlijks twintig procent van hun bruine berenpopulatie: “Het is een pure trofeejacht”

Ondanks zorgen van natuurbeschermers, begint vandaag de jaarlijkse berenjacht in Zweden. Het land heeft vergunningen afgegeven om twintig procent van de bruine berenpopulatie te doden – dat wil zeggen dat 486 beren geschoten zullen worden. Als jagers volgend jaar in hetzelfde tempo beren blijven doden, is het land nog maar één jachtpartij verwijderd van het minimale aantal van 1.400 dat

Lees meer »

Bezorgdheid over impact van toekomstig rusthuis op Adornesdomein in Brugge

De zorggroep Curando wil haar verouderd woon-zorgcentrum in de Stijn Streuvelstraat in Brugge afbreken en vervangen door een grotere nieuwbouw. Die plannen zorgen voor onrust: zal het uitzicht op het historisch domein Adornes verstorod worden? Zal die bouw de stabiliteit van de Jeruzalemkapel aantasten?
The post Bezorgdheid over impact van toekomstig rusthuis op Adornesdomein in Brugge appeared first on

Lees meer »

Sint-Jacobsmarkt in Antwerpen afgesloten door instortingsgevaar

De Sint-Jacobsmarkt in Antwerpen is volledig afgesloten nadat bij renovatiewerken in een appartementsgebouw een keldermuur is ingestort. De brandweer besliste na eerste vaststellingen dat de kans op instorting te groot is, waardoor de 2 aanpalende panden zijn ontruimd. Voor 4 bewoners wordt elders onderdak gezocht.

Lees meer »

Summer Farm Fest bij boer Olivier in Keiem

Bij boer Olivier in de Zijdelingstraat 16 in Keiem wordt tijdens het weekend van 24 en 25 augustus Summer Farm Fest georganiseerd, met onder andere een oogstfeest, boerenmarkt, workshops en veel lekker eten en drinken.
The post Summer Farm Fest bij boer Olivier in Keiem appeared first on KW.be.

Lees meer »

De rode cijfers achter het Durbuy van Marc Coucke: miljoenenverliezen voor luxehotels en golfclubs

Durbuy is (voorlopig) niet Marc Couckes kip met de gouden eieren. Zoveel blijkt uit de nieuwe jaarrekeningen van de verblijfs- en vrijetijdsactiviteiten in het Ardeense stadje. Wij doken in de cijfers en ontdekten dat onder meer Couckes vijfsterrenhotel Sanglier en golfclubs nog altijd (zwaar) verlieslatend zijn, terwijl het avonturenpark intussen wel al fraaie groene cijfers neerzet.

Lees meer »

Na grote ophef: Disney toch akkoord met rechtszaak over fataal restaurantbezoek

The Walt Disney Company wil nu toch dat een rechter oordeelt in hoeverre het entertainmentconcern de dood van een 42-jarige Amerikaanse vrouw kan worden aangerekend. De vrouw overleed aan een allergische reactie na een etentje in een restaurant in Disney World in Florida, nadat ze niet de juiste info had gekregen over de ingrediënten in haar maaltijd. Haar man spande

Lees meer »

Wat is de ziekte van Dupuytren, waar ook Jimmy van Get Ready aan lijdt? “Snelle operatie is meestal geen goed idee”

Get Ready-zanger Jimmy Samijn (bijna 50) worstelt met de ziekte van Dupuytren. Deze aandoening veroorzaakt onder meer kromme vingers en komt bij één op de drie 50-plussers voor. Vaak blijft het bij harde onderhuidse knobbels, maar het kan ook slechter uitdraaien. Wat triggert deze ziekte? Kun je ze voorkomen of afremmen? En wat doe je beter níet? Twee orthopedisch chirurgen

Lees meer »