Er klinken acht schoten in Butler, een kogel treft oud-president Trump. Dan breekt er paniek uit

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

De Haan gaat opnieuw de retrotoer op

Er komen opnieuw twee unieke retro-evenementen aan in De Haan: op zaterdag 24 augustus is er de zevende editie van de Porsche Classic Coast Tour, een dag later kan je je vergapen aan vooroorlogse motorfietsen tijdens de iconische Oude Klepper Parade.
The post De Haan gaat opnieuw de retrotoer op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor iemand die geen royal meer wil zijn, is de kleerkast van Meghan Markle bijzonder koninklijk

Een armband van 17.000 euro, 25.000 euro voor een nieuwe garderobe: Meghan Markle had kosten noch moeite gespaard voor haar bezoek aan Colombia. En hoewel zij en haar man prins Harry het royal leven zeer publiekelijk de rug toekeerden, voelde alles toch aan als een staatsbezoek. Onze royalty-experte Jelka Van Duyse dook in de kleerkast van Meghan. “Haar keuzes spreken

Lees meer »

PROMOJAGERS SUPERTIP. Fun houdt allerlaatste stockverkoop met kortingen tot 70 procent: “Het is een echte stormloop”

De failliete Belgische speelgoedketen Fun houdt een allerlaatste stockverkoop in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas. Je kan er onder meer speelgoed, tuinmeubelen, zwembaden en schoolspullen kopen met kortingen tot 70 procent. “Het is een echte stormloop”, zegt Gunther Devisch van Promojagers België, die er zijn wekelijkse supertip van maakt voor de lezers van HLN.

Lees meer »

The Black Gasolines zijn back in the race met release van ‘Crucify Me’

Zonder enige twijfel kunnen we stellen dat de derde nieuwe single van The Black Gasolines tot nu toe wellicht hun meest directe en poppy klinkende nummer is. Dit nummer vult hun eerdere singles perfect aan in afwachting van de release van hun tweede conceptalbum, ‘White Residence’.
The post The Black Gasolines zijn back in the race met release van

Lees meer »

Muggenlarven op overschot? Scienscano komt ze bij je thuis halen om te testen of ze binnenkort ook in België tropische ziektes kunnen verspreiden

Op één plaats zijn muggen wel van harte welkom deze zomer: gezondheidsinstituut Sciensano. Om komende winter genoeg muggen over te houden tijdens proeven om na te gaan of de insecten in tijden van klimaatopwarming ook in België tropische virussen zullen overdragen, komen wetenschappers zelfs muggenlarven ophalen bij mensen in de tuin.

Lees meer »

Federale formatie: Bart De Wever en co hebben drie dagen om de meubelen te redden

Formateur Bart De Wever (N-VA) speelt verlengingen om Vooruit en MR op één lijn te krijgen. Het schoentje knelt bij het fiscale luik van zijn sociaal-economisch basisakkoord. De aandelenbelasting, effectentaks en roerende voorheffing: nu duidelijk wordt waar precies de lasten op grote vermogens omhoog gaan, krabbelen de Franstalige liberalen terug. Toch is er één belangrijke reden waarom MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez

Lees meer »

In het spoor van de Oekraïense soldaten die inval in Rusland mee op poten zetten: “Een granaat ontplofte recht op de veldkeuken van de Russen”

Nu de grens met de Russische regio Koersk is overgestoken, moet het Oekraïense leger ook andere grensgebieden strikt bewaken en monitoren. Het Nieuwsblad volgde de Oekraïense 117de brigade in de loopgraven, waar mortierkanonnen op een kilometer van de Russische grens vijandelijke soldaten onder vuur nemen. “Alle doelen zijn geraakt. Een granaat ontplofte recht op de veldkeuken van de Russen.”

Lees meer »