Engelse fans laten zich snel van hun smalste zijde zien: eerste Chiellini en dan Spaans volkslied uitgefloten

Het was een van dé beelden van de voorbije EK-finale in 2021, toen het 1-1 stond op Wembley: Chiellini die door Saka achtergelaten werd maar dan op bijzonder cynische wijze de Engelse sneltrein tot halt bracht. Net die Giorgio Chiellini (39) bracht als kapitein van de laatste winnaar van het EK voetbal met Italië, de trofee vlak voor de aftrap het Olympisch Stadion binnen. Een fluitconcert van de Engelse fans, was het deel voor Chiellini, die vorig jaar in december besloot de schoenen aan de haak te hangen. 

Meer krantenkoppen in België

Shane McLeod officieel voorgesteld als nieuwe bondscoach Red Lions, einde voor kapitein Denayer en recordinternational Dohmen?

Nu ook officieel: de Nieuw-Zeelander Shane McLeod is voor de tweede keer aangesteld als coach van de nationale hockeyploeg bij de mannen. De Belgische hockeyfederatie bevestigde zijn aanstelling vandaag tijdens een persconferentie in Wilrijk. Voor kapitein Félix Denayer en recordinternational John-John Dohmen lijkt er dan weer geen toekomst meer weggelegd bij de Red Lions.

Lees meer »

Vernieuwde sporthal ter Groene Poorte plechtig geopend

Onlangs werd de sporthal van Ter Groene Poorte, die tijdens de zomervakantie grondig gerenoveerd werd, plechtig geopend door schepen van Sport Franky Demon. De renovatie omvatte onder andere de plaatsing van een nieuwe sportvloer van meer dan 2.000 vierkante meter. Ook in de verbetering van de akoestiek werd geïnvesteerd. Hiervoor kon de school rekenen op
The post Vernieuwde sporthal

Lees meer »

Nog altijd bijna 3.000 leerkrachten te kort. En deze centrumstad spant de kroon

Er worden nog altijd 2.800 leerkrachten gezocht. Dat is het op één na hoogste cijfer van de afgelopen tien jaar. Brussel en Antwerpen hebben het hoogste aantal vacatures, Sint-Niklaas vervolledigt de top drie. “Dat interimmers moeilijk te vinden zijn, wisten we. Maar zelfs voor een volledig schooljaar vinden we niemand. Dat heb ik nog nooit meegemaakt”, zegt directeur Filip Dierickx.

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Daniel en Lien en De Panne

Daniel Seynaeve en Lien Verhoegstraete zijn allebei geboren in 1944 en groeiden op in Torhout. Daar leerden ze elkaar ook kennen, en 50 jaar geleden stapten ze er in het huwelijksbootje.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Daniel en Lien en De Panne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Audi houdt fabriek in Vorst gesloten: “Tot het personeel bereid is om normaal aan de slag te gaan”

De vakbonden bij Audi Brussels in Vorst gaan maandagvoormiddag samenzitten om een standpunt te bepalen, na de eis van de directie op zaterdag. Dat meldt vakbondsman Jan Baetens (ACV-Metea). De directie dreigde met een strafklacht als de 200 sleutels van wagens die door werknemers ‘in beslag genomen’ zijn, niet uiterlijk maandagmiddag teruggegeven worden. De vakbonden dreigen evenwel voor een gesloten

Lees meer »