Dodelijk slachtoffer van aanslag op Trump geïdentificeerd: “Corey was een meisjesvader. Corey was brandweerman.”

De aanslag op oud-president Donald Trump tijdens een campagnerally in Pennsylvania heeft ook een dodelijk slachtoffer geëist. Het gaat over brandweerman en vader van twee Corey Comperatore. Een spoedarts die vlakbij stond in de tribune verleende hem de eerste hulp. Gouverneur Josh Shapiro van Pennsylvania sprak met zijn vrouw en twee dochters, schrijft CNN. 

Meer krantenkoppen in België

Buurtbewoner start petitie om snelheidsovertreders in drukke Antwerpse Hoogstraat aan te klagen, district zoekt oplossing

Een buurtbewoner van de drukke Hoogstraat in het centrum van Antwerpen heeft een petitie opgestart om de hoge snelheid van auto’s aan te klagen op het kruispunt met de Reyndersstraat. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en is bevestigd aan onze redactie. Bestuurders zouden zich er niet houden aan de snelheidsbeperking van 30 km/u. Het districtsbestuur gaat de bezorgdheid onderzoeken.

Lees meer »

Bij de laatste kans om zijn verhaal te doen, brak hij: hoe Dave De Kock na 2,5 jaar bekende dat hij Dean (4) doodsloeg

Twee en een half jaar na de feiten heeft Dave De Kock (37) eindelijk bekend dat hij kleuter Dean Verberckmoes (4) heeft vermoord in zijn auto. “Ik ontplofte”, zou hij verklaard hebben tijdens zijn eindverhoor. Even lang loog hij dat het kind twee keer ongelukkig was gevallen, waardoor de jongen gestorven zou zijn. De rol van Romy, de ex van

Lees meer »

Nederlandse presentator Gordon deelt verborgen verdriet: “Ik was nét weer gelukkig en plots was hij er niet meer”

Het afgelopen anderhalf jaar was dramatisch voor de Nederlandse zanger en presentator Gordon (56), bij ons vooral bekend als jurylid en ‘K2 zoekt K3’. Zijn verloving werd op dramatische wijze verbroken, zijn televisiecarrière stopte en hij moest zijn concerten afblazen wegens een tegenvallende ticketverkoop. Even leek hij bij een andere man nieuw geluk te vinden, maar dat liep tragisch af.

Lees meer »

“Dit kost de samenleving een pak geld”: burgemeester Bart Tommelein kwaad na loze reddingsoperatie Oostende

Burgemeester Bart Tommelein van Oostende is kwaad na de loze reddingsoperatie in zijn stad op zondagavond. Twee vrienden waren hun derde kompaan kwijtgeraakt bij een duik in zee, maar de man had zijn spullen achtergelaten op het strand om dan de trein te nemen naar Aalst. Volgens Tommelein gaat het om onverantwoord gedrag.
The post “Dit kost de samenleving

Lees meer »

Rozebrug in Veurne tijd afgesloten voor werken

Van maandag 19 augustus tot vrijdag 6 september (van 00.00 uur tot 23.59 uur) en van zaterdag 7 september tot vrijdag 27 september (enkel op werkdagen vanaf 8.30 uur tot 17 uur) zal er hinder zijn om via de Zuidburgweg en de Vaartstraat Veurne in- of uit te rijden.
The post Rozebrug in Veurne tijd afgesloten voor werken appeared

Lees meer »

Niels Destadsbader en Siska Schoeters verklappen hun grootste kanshebbers voor ‘Zomerhit’: “Als dat gebeurt, wint die sowieso”

Bij VRT1 barst vanavond de strijd om de ‘Zomerhit’ van 2024 écht los. Niels Destadsbader en Siska Schoeters tekenen ook dit jaar present om liveshows aan elkaar te praten. “Het is gek om te beseffen dat er dit jaar maar twee voorrondes zijn en dan al meteen finale”, vertelt Siska. “Maar VRT heeft beloofd, als alles goed gaat, volgend jaar

Lees meer »