Dit weten we al over de vermoedelijke dader, Matthews Crooks (20)

De FBI heeft de 20-jarige Thomas Matthew Crooks genoemd als “betrokken” in de aanslag op voormalig president Donald Trump.

 

Meer krantenkoppen in België

Doodrijder van jong gezin blijft maand langer in de cel: “Zijn spijtbesef wordt met het moment groter”

De autobestuurder die afgelopen zaterdagnacht onder invloed van alcohol een jong gezin op de E403 in Ruddervoorde van de baan maaide blijft een maand langer in de cel. Dat besliste de Brugse raadkamer. Het verkeersongeval eiste een loodzware tol: Janick (29), Janice (30) en Maithé (8) overleden ter plaatse in het verhakkelde wrak. De 50-jarige Jurgen L. verblijft sindsdien zelf

Lees meer »

Alles mag weg: Ghelamco is wanhopig op zoek naar liquiditeiten

Zijn privévliegtuig verkocht hij al. Ook zijn voetbalploeg en tal van kantoorgebouwen staan te koop. Paul Gheysens heeft nog drie maanden om zijn Belgische obligatiehouders terug te betalen. Bij de banken staat het licht op rood. “De vraag is niet tegen welke rente hij kan lenen, maar of hij nog wel kredieten krijgt.”

Lees meer »

Jubileumeditie schaaktornooi Brugse Meesters is succes: “313 deelnemers uit de hele wereld”

Het schaaktornooi De Brugse Meesters wordt georganiseerd door de Koninklijke Brugse Schaakkring (KBSK) en was dit jaar aan de tiende editie toe, zij het op een nieuwe locatie: het Sint-Lodewijkscollege in Sint-Andries. Volgend jaar heeft het tornooi daar opnieuw plaats, van 9 tot en met 15 augustus 2025.
The post Jubileumeditie schaaktornooi Brugse Meesters is succes: “313 deelnemers uit

Lees meer »

Alain Delon was ‘un beau garçon’, de knapste van de wereld zelfs, maar ook een bad boy

Eén van de monstres sacrés van de Franse cinema is niet meer. Alain Delon (88) overleed zondagochtend in zijn huis in Douchy-Montcorbon, ten zuiden van Parijs. De acteur die in zijn glorieperiode omschreven werd als ‘de knapste man op aarde’ werd vooral in de jaren 60 en 70 wereldwijd aanbeden. Maar vanwege zijn politieke overtuigingen en criminele contacten werd hij

Lees meer »

Zeven dienstenchequebedrijven smelten samen tot Daenens: Brugs succesverhaal wordt grootste werkgever in de poetshulpsector

Zeven van de grootste dienstenchequebedrijven van ons land zeilen voortaan samen onder de eengemaakte merknaam Daenens. Zo’n 100.000 klanten zullen gebruik maken van de diensten van het bedrijf, dat meer dan 16.500 medewerkers telt. Daarmee wordt het de grootste werkgever in de poetshulpsector.
The post Zeven dienstenchequebedrijven smelten samen tot Daenens: Brugs succesverhaal wordt grootste werkgever in de poetshulpsector

Lees meer »

Overstromingen en modderstromen door zware onweersbuien in Tirol

Op verschillende plekken in de Oostenrijkse regio Tirol hebben zware onweersbuien vrijdagavond voor overstromingen en modderstromen gezorgd. De brandweer moest op meer dan negentig plekken in de deelstaat ingrijpen, schrijft de Tiroler Tageszeitung. Op beelden die de Kronen Zeitung deelt, is te zien dat het water door de straten van St. Anton am Arlberg stroomt.

Lees meer »

Roeselaars familiebedrijf Electro Deforce start maandag met uitverkoop

Na 56 jaar komt er binnenkort een einde aan het familiebedrijf Electro Deforce. Dirk en Jan, die in 1993 samen met hun twee broers de zaak overnamen van hun vader Roger, gaan op pensioen. Op maandag 19 augustus start er een uitverkoop in de zaak langs de Godshuislaan.
The post Roeselaars familiebedrijf Electro Deforce start maandag met uitverkoop appeared

Lees meer »