Corey (50) stierf bij aanslag op Trump: “Mijn vader stierf als een echte superheld”

De aanslag op oud-president Donald Trump tijdens een campagnerally in Pennsylvania heeft ook een dodelijk slachtoffer geëist. Het gaat over brandweerman en vader van twee Corey Comperatore. Een spoedarts die vlakbij stond in de tribune verleende hem tevergeefs de eerste hulp. “Hij stierf als een echte superheld”, schrijft de dochter van Corey in een post op Facebook. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE RENEWI TOUR. Ook Foss bijt tanden stuk op toptijd Bissegger, wie doet nog beter?

In de Renewi Tour krijgen de renners een 15,4 kilometer lange tijdrit voorgeschoteld. Filippo Ganna was dé topfavoriet bij uitstek, maar de Italiaanse hardrijder geeft er de brui aan. Bij afwezigheid van Ganna is het vooral uitkijken naar Belgisch kampioen tijdrijden Tim Wellens, Magnus Sheffield en Stefan Bissegger. Mathieu van der Poel, die zijn zinnen heeft gezet op de eindzege,

Lees meer »

LIVE VUELTA. Van Eetvelt start niet meer door ademhalingsproblemen: “Hij had het gevoel dat hij zijn longen niet meer kon vullen”

Het peloton trekt naar het meest bergachtige deel van Galicië. De aankomstplaats ligt op 1.488 meter boven de zeespiegel in het skisation van Cabeza de Manzaneda, dat in de winter maar liefst 23 skipistes telt. Ondanks de rit slechts 137 kilometer kort is, telt het meer dan drieduizend hoogtemeters. In de laatste 15,4 kilometer moeten 723 hoogtemeters overwonnen worden. Verliest

Lees meer »

Rapper Fatman Scoop (53) zakt in elkaar op podium en sterft: “Hij was fysiek en mentaal gezond”

Fatman Scoop, bij ons vooral bekend van de hit ‘Be Faithful’, is onverwacht gestorven. Dat schrijven Amerikaanse media. De rapper stortte vrijdag in elkaar tijdens een optreden en werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Daar kon geen hulp meer baten. Fatman Scoop werd 53. De artiest had vlak voor zijn overtreden geen gezondheidsklachten, aldus een vertegenwoordiger van de rapper.

Lees meer »

Twaalf jaar cel gevorderd voor verkrachting van 5-jarige dochter in Kortemark

Een 30-jarige man uit Kortemark heeft zich voor de Brugse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor aanranding, verkrachting en partnergeweld. J.B. misbruikte zijn toen vijfjarige dochtertje meermaals. Het openbaar ministerie eiste twaalf jaar cel.
The post Twaalf jaar cel gevorderd voor verkrachting van 5-jarige dochter in Kortemark appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We moeten gewoon genieten”: KVDO maakt zich op voor galamatch tegen tweedeklasser Eupen

De kop is eraf: KV Diksmuide-Oostende heeft de competitieopener achter de rug met een 1-1 tegen promotiekandidaat Wielsbeke. Maar het is vooral lonken naar het bekertreffen van vrijdagavond tegen tweedeklasser Eupen. “We moeten gewoon genieten”, zegt kapitein Aaron Vandendriessche. De club zet zich schrap voor een hoog toeschouwersaantal.
The post “We moeten gewoon genieten”: KVDO maakt zich op voor

Lees meer »

Personeel Brouwerij De Brabandere verrast zaakvoerder met ludieke actie: “Hier werken is een passie”

Brouwerij De Brabandere viert op 5 september haar 130-jarig bestaan, dus een cadeautje voor de familie De Brabandere was volgens het personeel wel op zijn plaats. Als alternatief voor het traditionele kaartje of een bos bloemen, kozen ze echter voor bedankingsaffiches in bushokjes, op ronde punten en andere drukbezette plaatsen waar zaakvoerder Albert De Brabandere langskomt.
The post Personeel

Lees meer »