Corey (50) stierf bij aanslag op Trump: “Hij dook op zijn familie om ze te beschermen”

De aanslag op oud-president Donald Trump tijdens een campagnerally in Pennsylvania heeft ook een dodelijk slachtoffer geëist. Het gaat over brandweerman en vader van twee Corey Comperatore. Een spoedarts die vlakbij stond in de tribune verleende hem de eerste hulp. Gouverneur Josh Shapiro van Pennsylvania sprak met zijn vrouw en twee dochters, schrijft CNN. 

Meer krantenkoppen in België

Leerkracht overplaatsen wegens relatie met collega mag niet

Een scholengemeenschap mag een leerkracht niet naar een andere school overplaatsen omdat die een relatie heeft met een collega. Scholengemeenschap KSAS hanteert die regel in haar beleid, maar dat is volgens de Geschillenkamer van het Vlaams Mensenrechteninstituut discriminatie op grond van burgerlijke staat.

Lees meer »

Hugo Sigal vervoegt beste vriendin Janine Bischops in ‘Familie’-cast: “Kwatongen beweren dat we een koppel zijn”

Hugo Sigal (76) gaat een gastrol spelen in ‘Familie’. Daar heeft Janine Bischops (82) voor gezorgd. De twee kennen elkaar al meer dan 50 jaar en zijn dikke maatjes, maar in de VTM-soap staan hun personages met getrokken messen tegenover elkaar. HLN Showbits was er bij op zijn eerste draaidag. Pas in november zal Hugo naast Janine te zien zijn

Lees meer »

LIVE FORMATIE. Voorzitters Arizona-partijen zitten weer samen – MR, Les Engagés en PS willen strengere LEZ-normen in Brussel met twee jaar uitstellen

Bemiddelaar Maxime Prévot (Les Engagés) probeert de brokken te lijmen na de mislukte formatieopdracht van Bart De Wever (N-VA). Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) zet zich schrap voor de eindsprint. En in Brussel is de puzzel nog altijd niet gelegd. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog.

Lees meer »

TreinTramBus waarschuwt voor zware impact door nieuwe snelle trein naar Amsterdam

Reizigersorganisatie TreinTramBus en enkele burgemeesters waarschuwen NMBS-CEO Sophie Dutordoir voor de zware impact van een nieuwe snelle trein naar Amsterdam. Er zou hinder zijn in heel Vlaanderen. De lijn tussen Antwerpen en Brussel wordt het hardst getroffen. Ondertekenaar Koen Kennis, Antwerps N-VA-schepen van Mobiliteit, reageert aan Belga: “De NMBS moet rekening houden met de belangrijkste economische kern van dit land.”

Lees meer »

Milan Fretin (23) uit Bredene breekt door als sprinter

In zijn eerste seizoen bij Cofidis heeft Milan Fretin (23) zich tot een te duchten sprinter ontpopt. Na een knappe ritzege in de Vierdaagse van Duinkerke mocht de Bredense Limburger ook in de Tour du Poitou-Charentes het zegegebaar maken.
The post Milan Fretin (23) uit Bredene breekt door als sprinter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bij SK Elverdinge (3A) trekken ze de kaart van de jeugd

SK Elverdinge mag ook dit seizoen aantreden in derde provinciale. Voorzitter Davy Bequoye hoopt dat zijn spelers tegen Sporting Keiem meteen goed uit de startblokken schieten. “Als we een zorgeloos seizoen willen draaien, moet er iets geraapt worden”, klinkt het.
The post Bij SK Elverdinge (3A) trekken ze de kaart van de jeugd appeared first on KW.be.

Lees meer »