Beelden tonen moment waarop Trump beschoten wordt en wegduikt, paniek breekt uit bij toeschouwers

De beelden van de aanslag op Donald Trump gaan de wereld rond. Op de beelden is te zien hoe hij

naar zijn oor tast en meteen wegduikt. In het publiek achter hem breekt intussen paniek uit. Opvallend is ook hoe het gezicht van Trump erg strijdvaardig wordt zodra hij zich beschermd weet door de veiligheidsdiensten.

 

Meer krantenkoppen in België

Hollywoodstaking doet winst Kinepolis wegsmelten

Meer beleving en meer omzet per bezoeker, dat is het doel van Kinepolis na een eerder tegenvallende eerste jaarhelft. De staking in Hollywood en bijgevolg het gebrek aan blockbusters woog zwaar op de halfjaarresultaten. Toch merkt het bedrijf dat de klant blijft openstaan voor ‘premiumisatie’: wat meer betalen voor een luxueuzere bioscoopervaring met speciale zitjes en een bijzondere kijkbeleving.

Lees meer »

Nieuwste Bruegelstoet na zes jaar belooft een uniek volksfeest te worden: “We brengen leute tussen de mensen”

In de gastvrije hoeve Wouter De Prest stelde het Bruegelcomité zopas het Bruegelweekend van zaterdag 31 augustus en zondag 1 september voor. De absolute blikvanger in een rijkgevuld programma wordt de nieuwste Bruegelstoet, die voor het eerst in zes jaar uitrukt. “We pakken ditmaal uit met zo’n 500 figuranten, verdeeld over 46 groepen”, vertelt voorzitter Dirk De Meyere. “We maken

Lees meer »

Nieuweling Korneel Vandenheede boekt eerste zege: “Totaal onverwachte winst”

Een stage afronden met winst: beter kan niet! Met Team Keukens Buysse verbleef Korneel Vandenheede (16) vorige week enkele dagen in La Roche. Op weg naar huis pikte hij een wedstrijd in Lerinnes mee. Daar boekte de tweedejaarsnieuweling z’n allereerste overwinning ooit.
The post Nieuweling Korneel Vandenheede boekt eerste zege: “Totaal onverwachte winst” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Club Brugge verhuurt Philip Zinckernagel aan het Noorse Bodo/Glimt

Philip Zinckernagel verlaat Club Brugge en keert op uitleenbasis terug naar FK Bodo/Glimt, zo bevestigde de regerende Belgische landskampioen zaterdagavond via zijn website. De Deense middenvelder was tussen maart 2018 en januari 2021 al een tijdje actief bij de Noorse topclub.
The post Club Brugge verhuurt Philip Zinckernagel aan het Noorse Bodo/Glimt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Supporters Patro Eisden Maasmechelen aangevallen door “30 gemaskerde supporters” van KRC Genk

Zo’n 30 gemaskerde voetbalsupporters van Genk hebben gisterenavond een groep supporters van Patro Eisden Maasmechelen aangevallen, toen die met de bus terugkwamen van de uitwedstrijd tegen RWDM. De bus werd door de amokmakers opgewacht op de parking van Patro. Vorig seizoen waren er ook al schermutselingen tussen supporters van Patro Eisden en Jong Genk. De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer »

Siegfried Van Reeth (N-VA) stapt over naar Vlaams Belang: “Als echte rechtse flamingant voel ik me hier beter thuis”

De Damse boekhandelaar Siegfried Van Reeth verruilt zijn engagement binnen N-VA Damme voor een plaats als bestuurslid bij Vlaams Belang. “Als echte rechtse flamingant voel ik me hier beter thuis”, zegt Siegfried, die ook zelf op de lijst zal staan bij de gemeenteraadsverkiezingen.
The post Siegfried Van Reeth (N-VA) stapt over naar Vlaams Belang: “Als echte rechtse flamingant voel

Lees meer »