Afwezige Taylor Swift grote winnares Nickelodeon Kids’ Choice Awards, ook lief Travis Kelce krijgt prijs

Taylor Swift (34) is de grote winnares geworden van de Amerikaanse Kids’ Choice Awards. De zangeres, die momenteel op tournee is in Europa, ging naar huis met drie prijzen. 

Meer krantenkoppen in België

Gefrustreerde Annie Geeraerts (98) doet oproep naar burgemeester Bart De Wever : “Al heel m’n leven ga ik naar theater, nu geraak ik er niet meer”

“Er wordt met oudere mensen geen rekening meer gehouden”: ‘Familie’-actrice Annie Geeraerts (98) heeft een duidelijk boodschap voor het stadsbestuur van Antwerpen. Geeraerts zakt al heel haar leven maar al te graag af naar theater- operavoorstellingen, maar dat heeft ze sinds kort moeten opgeven. “Ik ben slecht te been, en de taxi kan me simpelweg niet voor de deur afzetten.

Lees meer »

Zulte Waregem gaat onderuit tegen Lierse en mist competitiestart

Zulte Waregem heeft zondagavond een valse start genomen in het nieuwe seizoen van de Challenger Pro League. In de eigen Elindus Arena moest het de punten afstaan aan Lierse, dat won met het kleinste verschil: 0-1.
The post Zulte Waregem gaat onderuit tegen Lierse en mist competitiestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

Motorrijder heeft ontzettend veel geluk bij ongeval in Kortemark: “Hij vloog door raampje van 40 centimeter vlak naast voordeur” 

Bij een ongeval in Kortemark is een motorrijder er als bij wonder met lichte verwondingen vanaf gekomen. De man bleef rechtdoor rijden op een splitsing van 2 straten en ging zo over een vluchtheuvel, botste tegen een richel en werd van zijn motorfiets geslingerd. De motorfiets kwam terecht tegen de gevel van een huis, de man zelf vloog door een

Lees meer »

Na schipbreuk van luxe zeiljacht bij Sicilië wordt volop gezocht naar “Britse Bill Gates” en 5 anderen: “Vierden dat ze rechtszaak hadden gewonnen”

Gespecialiseerde Italiaanse duikers hebben dinsdag een nieuwe grote zoektocht gestart naar de mensen die nog steeds vermist zijn nadat hun enorme luxezeiljacht maandag net voor zonsopgang kapseisde voor de kust van Sicilië. Dat meldt het Franse persagentschap AFP. Er worden nog zes mensen vermist, onder wie heel bekende zakenlieden.

Lees meer »

Nachtelijke onderhandelingen leiden opnieuw niet tot een akkoord: vandaag overleg van de laatste kans voor formateur De Wever

De N-VA, de MR, Les Engagés, CD&V en Vooruit zijn er opnieuw niet in geslaagd om een akkoord te vinden over de zogenoemde ‘supernota’. Net als eerder deze week boden nachtelijke onderhandelingen geen soelaas. Later vandaag zitten de partijen opnieuw samen. Als ze geen akkoord vinden tegen het bezoek van formateur Bart De Wever (N-VA) vanavond aan de koning, lijkt

Lees meer »

Wie zijn die mensen op festivals die altijd aan het hoofdpodium wachten en hoe doen ze dat met toiletbezoekjes?

Wie al ooit een festival deed, heeft ze sowieso zien staan: de mensen vooraan de hekken van het hoofdpodium. Zodra de festivalterreinen opengaan, begeven ze zich, lopen ze soms zelfs, naar het hoofdpodium om daar te wachten… tot wanneer de headliner van die festivaldag opdaagt, vele uren later. Ook op Pukkelpop vonden we enkele van die mainstage wachters. Gelukkig is

Lees meer »

Hier vergaap je je op hoog niveau

West-Vlaanderen vanuit de lucht bewonderen, zonder dat je daarvoor in een vliegtuig of helikopter moet stappen? Dankzij het project ‘Horizon 2025’ kan dat ondertussen al vanop 17 bijzondere uitkijkpunten in West-Vlaanderen. Vanop kerken, watertorens en sinds deze week ook een belfort.
The post Hier vergaap je je op hoog niveau appeared first on KW.be.

Lees meer »