Aanslag op Trump is een nieuwe stap in spiraal van verharding in de VS

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Een verrassende wending met iets te veel toeval”: advocaat Van Quickenborne vraagt bijkomend onderzoek rond poging ontvoering

De advocaat van Vincent Van Quickenborne vraagt bijkomend onderzoek rond de poging tot ontvoering van de toenmalige minister van Justitie. Zo meldt advocaat Jan Leysen woensdag. Volgens het federaal parket is er niet voldoende bewijs voor de poging tot ontvoering.
The post “Een verrassende wending met iets te veel toeval”: advocaat Van Quickenborne vraagt bijkomend onderzoek rond poging ontvoering

Lees meer »

Stroom stelt lijst voor gemeenteraadsverkiezingen in Ardooie voor: “Ervaring én expertise”

Ter gelegenheid van de jaarlijkse BBQ heeft de Beweging Stroom de kandidaten voor de komende verkiezingen voorgesteld. Er is een volledige lijst. “We wisselen kandidaten met ervaring af met nieuwkomers die nieuwe en broodnodige expertise in het beleid brengen”, zegt co-voorzitter Koen Fillieux.
The post Stroom stelt lijst voor gemeenteraadsverkiezingen in Ardooie voor: “Ervaring én expertise” appeared first on

Lees meer »

Moderne vakantiewoning midden in de Stadense velden opent de deuren: “Het zicht is een absolute troef”

Op de flanken van de Stadenberg kan je sinds kort ‘De Foncier’ vinden. Het gaat om een nieuwbouw vakantiewoning met ruimte voor maar liefst twintig personen. De benedenverdieping beschikt over zeven slaapkamers en zeven badkamers, terwijl de leefruimte en het ruime terras zich boven bevinden. “Een bewuste keuze”, aldus eigenaar Ward Vanacker.
The post Moderne vakantiewoning midden in de

Lees meer »

“Samen sterker, samen beter”: Team8680 trekt met ambitie én de jongste Koekelaarse lijst naar de kiezer

Exact twee maanden voor de verkiezingen stelde Team8680 haar lijst voor in cafetaria De Mote, gevolgd door een receptie. Dit nieuwe politieke project, dat leden van CD&V, Open Liberaal en onafhankelijken samenbrengt, wil een frisse wind door Koekelare laten waaien.
The post “Samen sterker, samen beter”: Team8680 trekt met ambitie én de jongste Koekelaarse lijst naar de kiezer appeared

Lees meer »

Filipijns schip ramt Chinees schip in Zuid-Chinese Zee

Maandag is in de Zuid-Chinese Zee een Filipijns schip tegen een Chinees schip gebotst, zo berichten Chinese media. Een woordvoerder van de Chinese kustwacht zegt aan de openbare zender CCTV dat het ging om een moedwillige actie van de Filipijnen, “ondanks meerdere waarschuwingen van Chinese kant”.

Lees meer »

La Route des Géants loopt over Kemmelberg

Met start op de Grote Markt en aankomst in de Rijselstraat valt zondag 25 augustus vanaf 13.30 uur het doek over het internationale Ieperse wielerseizoen. La Route des Géants, een UCI-wedstrijd voor junioren, telt drie doortochten op de Kemmelberg.
The post La Route des Géants loopt over Kemmelberg appeared first on KW.be.

Lees meer »

20 Antwerpse jongeren ziek op kamp van Kazou in Spaanse Platja d’Aro: “Last van maag en darmen”

20 Antwerpse jongeren en een monitor zijn ziek geworden op een Kazou-kamp in Platja d’Aro in Spanje. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en Kazou bevestigt het nieuws. De 15 à 16-jarigen hebben last van een maag-darminfectie. "Vandaag komt een speciaal virusteam ter plaatse", zegt Lieselotte Vleminckx van Kazou. Eerder werden ook Limburgse jongeren ziek op dezelfde kampplaats.

Lees meer »