Zware regenval zet dierenopvang Lamana in Lanaken voor zoveelste keer onder water: “Een diertje heeft het niet gehaald”

De hevige regenval van vrijdag heeft voor een zware overstroming gezorgd bij dierenopvang Lamana in Lanaken. Een volledige weide is overstroomd, de verblijven van de dieren stonden helemaal onder water en er is zelfs een eendje gestorven. "Ik woon hier al 28 jaar en ik heb het nog nooit zo heftig geweten", vertelt oprichtster Sofie Senden. 

Meer krantenkoppen in België

“Dit betekent zoveel voor mij”: emotionele (en dansende) Amadou Onana meteen lieveling van Aston Villa-fans, die hem luid bezingen

Zo kom je binnen bij een nieuwe club. De supporters van Aston Villa krijgen maar geen genoeg van hun recordaanwinst, Amadou Onana. Liefde die wederzijds is. De Rode Duivel scoorde tegen Leicester zijn tweede in drie Premier Leaguematchen voor zijn nieuwe club. Zowel tijdens als na de match luid werd hij wel heel luid toegezongen door de fans.

Lees meer »

Totale chaos: massa volk verzamelde aan privékliniek waar Lukaku gekeurd werd, Rode Duivel moet oudere mannen zelfs te hulp schieten

Vijf dagen na een principieel akkoord tussen Napoli en Chelsea kan de transfer van Romelu Lukaku (31) eindelijk worden afgerond. De Rode Duivel is in Rome, waar hij zijn medische testen aflegde. Er stonden hem tientallen fans en fotografen op te wachten aan de privékliniek. Twee oudere mannen kwamen daarbij zelfs ten val, maar Lukaku schoot hen te hulp.

Lees meer »

Sint-Paulusschool pakt uit met onderwijs voor anderstalige jongeren: “28 nieuwkomers krijgen jaar lang Nederlands”

De Sint-Paulusschool trapt het schooljaar op gang met een gloednieuwe huisstijl. Ook nieuw: het OKAN-onderwijs. Volgende week starten 28 anderstalige jongeren een traject Nederlands om zich voor te bereiden op een studierichting.
The post Sint-Paulusschool pakt uit met onderwijs voor anderstalige jongeren: “28 nieuwkomers krijgen jaar lang Nederlands” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Barbara Sarafian ondergaat carrièreswitch en wordt kotbazin: “Terwijl ik ooit gaan lopen ben van de mijne”

Barbara Sarafian (56) ondergaat in het nieuwe VTM-programma ‘Kotmadam Sarafian’ een heuse carrièreswitch. Ze leeft gedurende 10 maanden met zeven studenten mee op kot, waar de grootste levenslessen ontstaan en waar ze zich samen door een rollercoaster van liefdesverdriet, examenstress, groeipijnen en feestgedruis loodsen. Een reality-show van jewelste. Reporter Jarne hoort haar uit in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »