Vrouw (53) levenloos aangetroffen in huis na melding van ongeruste buren, parket start onderzoek

In Zottegem is zaterdag het lichaam van een 53-jarige vrouw aangetroffen. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen.

 

Meer krantenkoppen in België

Fitnesscoach belandt in ziekenhuis nadat ze virale komkommersalade probeert te maken: “Kan maanden duren tot de wonde genezen is”

Op Tiktok valt elke dag wel een nieuwe trend te ontdekken. Maar sommige van die rages kunnen gevaarlijk zijn, al lijken ze op het eerste gezicht saai en onschuldig. Zo wilde de Australische Bec in de voetsporen van een zeker Logan treden, een Tiktokker die extreem populair is geworden met recepten waarin hij telkens een hele komkommer verwerkt. Maar nog

Lees meer »

Oostends schepen Kurt Claeys neemt onmiddellijk ontslag na getuigenissen over dubieuze investeringen: “Lasterlijke aantijgingen” 

De Oostendse schepen Kurt Claeys (Open VLD) zal niet meer opkomen bij de lokale verkiezingen in oktober en neemt onmiddellijk ontslag als schepen van Wonen en Ruimtelijke Ordening. Dat meldt de schepen na verschillende getuigenissen vanmorgen bij VRT NWS. Volgens de getuigen benaderde de schepen hen over dubieuze investeringen in het buitenland. De schepen spreekt van "lasterlijke aantijgingen".

Lees meer »

KLJ Wijtschate klaar voor driedaags feestweekend

Afgelopen week trokken de jongens en meisjes van de KLJ Wijtschate op promotour voor hun feestweekend dat plaatsvindt op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus.
The post KLJ Wijtschate klaar voor driedaags feestweekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gezin uit Kalmthout beleeft twee dagen op rij horror-ervaring in vliegtuig zonder airco in Griekenland: “Angstaanjagend en traumatiserend”

Een tweehonderdtal reizigers van een TUI-vlucht van het Griekse eiland Zakynthos naar Schiphol hebben er twee hallucinante dagen opzitten. Twee dagen op rij moesten ze instappen in een vliegtuig waar door een defect aan de airco de temperatuur zo hoog opliep dat verschillende mensen flauwvielen. “Het was een heel angstaanjagende beleving. Ik zie mezelf en mijn drie kinderen niet snel

Lees meer »

“Had ik mijn kinderen dan in die brand moeten laten?”: man (32) krijgt jaar cel nadat hij kinderen uit brand redde en zo zijn contactverbod schond

Een 32-jarige man uit Bornem is door de rechter veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 1 jaar. De dertiger werd schuldig bevonden aan het slaan van zijn vrouw en het schenden van het opgelegd contactverbod nadat hij zijn kinderen uit brandende woning redde. “Maar wat als ik daar niet was geweest?”, vroeg de dertiger op zitting.

Lees meer »

Lukaku wacht op telefoontje en hoofdrol voor Kompany: dit moet u weten over de Belgen en de start van de topcompetities

Er zijn er die tegen het eind van de maand nog van werkgever zullen veranderen. Voor de Rode Duivels in het buitenland is het voorlopig een status-quo, met enkel Amadou Onana die een miljoenentransfer realiseerde van Everton naar Aston Villa. Naar welke landgenoten is het uitkijken in de vijf grote competities? En wie is er titelfavoriet? Een overzicht.

Lees meer »

Tot rust komen met Tom Waes, terugkeer van ‘Man bijt hond’ en nieuw jasje voor MNM: dit is het najaar bij VRT

Op VRT 1 doet Tom Waes in ‘Kalm Waes’ dit najaar een stressexperiment én keert ‘Man bijt hond’ terug. Op VRT Canvas zoekt Joris Hessels vrijwilligers die ‘Willy’s boot’ zeevaardig willen maken. VRT MAX pakt uit met ‘Verscheurd Amerika’, de eerste documentaire in samenwerking met VRT NWS. Radiozender MNM pakt uit met een ander logo en huisstijl en nieuwe programma’s.

Lees meer »

SV Kortrijk mikt op promotie naar tweede provinciale

SV Kortrijk is de jongste jaren uitgegroeid tot een stabiele derdeprovincialer. Maar als het van Diederick Haesebrouck afhangt, mag daar op het einde van het nakend seizoen verandering in komen. De 49-jarige T1 zou niet neen zeggen tegen een promotie naar tweede. “Het zou onze club een boost geven”, meent hij.
The post SV Kortrijk mikt op promotie naar

Lees meer »

Nacht van de waarheid: kan De Wever de formatie redden? Zo liggen de kaarten nu

Na een dag vol verwarring zijn is formateur Bart De Wever (N-VA) opnieuw vertrokken voor een nacht van onderhandelingen. Om toch maar niet de zwarte piet voor een mogelijke mislukking te krijgen, probeerde elke onderhandelaar zich vandaag voor de tv-camera’s zo constructief mogelijk op te stellen – ook Georges-Louis Bouchez (MR). Maar of het er ook zo achter de schermen

Lees meer »