Tom Pidcock stapt uit Tour met corona, Geraint Thomas en Ben Turner kleden zich niet om op teambus

Tom Pidcock (24) is niet aan de start verschenen van de veertiende etappe in de Ronde van Frankrijk. De Brit van Ineos Grenadiers vertoont symptomen van het coronavirus. Ook voormalig Tourwinnaar Geraint Thomas en Ben Turner lijken niet kerngezond te zijn. Ze kleden zich al enkele dagen niet om op de teambus, maar in auto’s van de ploeg. 

Meer krantenkoppen in België

Zoon van beroemd Spaans acteurskoppel krijgt levenslang voor gruwelmoord op Thais vakantie-eiland

Daniel Sancho Bronchalo (30), een Youtube-chef die ook bekend is omdat hij de zoon is van een beroemd Spaans acteurskoppel, is in Thailand veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf in een gruwelijke en fel gemediatiseerde moordzaak. De moord vond plaats op het bekende Thaise vakantie-eiland Koh Phangan. Sancho bekent enkel schuldig te zijn aan het in stukken snijden van het lichaam

Lees meer »

Griekse olietanker, die al dagenlang in brand staat door aanval van Houthi’s, lekt mogelijk olie in Rode Zee

De Griekse olietanker Sounion die door de Jemenitische Houthi’s is aangevallen en al dagenlang in brand staat, lekt mogelijk ruwe olie in de Rode Zee. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Defensie laten weten. De tanker zou zo’n miljoen vaten ruwe olie aan boord hebben. De Verenigde Staten bekijken met verschillende bondgenoten hoe een milieuramp kan worden voorkomen.

Lees meer »

Familie van Shpetim (43), die vermoord werd tijdens ruzie over parkeerplaats: “Zijn vrouw en zoon hebben hem zien sterven. Vreselijk”

Al jaren maakten Shpetim (43) en zijn directe buurman Renato F. (61) ruzie over het beperkte aantal parkeerplaatsen in hun straat in Machelen. Te veel andere auto’s voor de deur, zelf te weinig plek. Tot het conflict zondagavond vollédig escaleerde. F. schoot zijn pas gearriveerde buurman achter het stuur dood met een welgemikte kogel. “Daarna richtte hij het pistool op

Lees meer »

Polke trekt al 50 jaar op kamp met Chiro Wevelgem

Franky Olievier, beter gekend als Polke, trok deze zomer voor de 50ste keer op Chirokamp. De laatste 23 jaar beperkt hij zich tot het voorkamp. Als voorwacht maken een dertigtal vrijwilligers het kamp klaar voor de leden die er gedurende acht dagen de tijd van hun leven zullen beleven.
The post Polke trekt al 50 jaar op kamp met

Lees meer »

Italianen woedend: Heinz komt met pasta carbonara… uit blik

Italiaanse koks hebben geschokt gereageerd op een nieuw product van het bekende Amerikaanse bedrijf Heinz. Dat heeft het aangedurfd om een pasta carbonara in een conservenblik uit te brengen. Koks en restauranteigenaren weten niet wat ze zien. “Mijn moeder draait zich om in haar graf.”

Lees meer »

Marnix Peeters: “Het gaat niet beteren als er geen meningen meer mogen worden vertolkt, ook al zijn die volgens sommigen niet van voldoende zuiver water”

Marnix Peeters, jarenlang interviewer en reportagemaker bij deze krant, kijkt haarscherp naar de dingen als columnist. Deze week: wat hem overkwam na zijn column over het commercieel draagmoederschap van dokter Guy T’Sjoen. “Ofschoon het enkel onze mening over iets betrof, wordt men van bij het verschijnen van zo’n column bestookt met verwensingen en beledigingen.”

Lees meer »

Goud voor Stef Spruytte en Marleen Meersseman

Stef Spruytte (72) en Marleen Meersseman (71) vierden onlangs hun gouden huwelijksverjaardag. Op 26 juni 1974 stapten ze in Poperinge in het huwelijksbootje.
The post Goud voor Stef Spruytte en Marleen Meersseman appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Geheim plan voor terugkeer naar Verenigd Koninkrijk”: oude vrienden krijgen verrassende berichten van prins Harry

“Verrassende berichtjes” van prins Harry (39) uit de Verenigde Staten doen vermoeden dat hij zint op een terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk. Althans, dat stellen vrienden van de prins waar hij sinds kort weer contact mee heeft. Zij hopen vurig dat de hertog van Sussex na vier jaar in Californië een comeback maakt, maar vrezen dat dat makkelijker is gezegd

Lees meer »

Cédric Sorton uit Sint-Idesbald is finalist Eerste Kok van België 2025

Feest in restaurant Oh aan de Koninklijke Baan 289: chef en eigenaar Cédric Sorton (44) is door de leesjury van de prestigieuze Club Prosper Montagné geselecteerd om deel te nemen aan de grote finale van de jaarlijkse wedstrijd Eerste Kok van België 2025. “We zijn er klaar voor. Koken met natuurlijke producten is mijn grote passie. We kijken er naar

Lees meer »

VN-chef luidt noodklok om opwarmende Stille Oceaan

De baas van de Verenigde Naties, Antonio Guterres, heeft in Tonga gewaarschuwd voor de gevolgen van het opwarmende oceaanwater en de stijgende zeespiegel. Hij kwam in gesprek met verslaggevers met een ‘SOS’, een wereldwijde oproep om de zeeën te redden (‘Save Our Seas’), en zei dat de eilanden in de Stille Oceaan “op unieke wijze” worden blootgesteld aan het stijgende

Lees meer »