Rechtszaken tegen Trumps ex-advocaat Rudy Giuliani kunnen doorgaan

Een Amerikaanse rechter heeft een einde gemaakt aan het bankroet van Rudy Giuliani, een voormalig advocaat van ex-president Donald Trump. Daardoor kunnen rechtszaken voor smaad en seksuele intimidatie en andere claims tegen Giuliani worden voortgezet. 

Meer krantenkoppen in België

Radio Mano Sport van Kartje Kilo is opnieuw dé festivalopener van Pukkelpop: “Hier moeten we ons nog bewijzen”

Wie het festivalterrein van Pukkelpop betreedt, doet dit onder luid en duidelijk commentaar van de sportcommentatoren Martial en Noël. Zij maken samen met de festivalgangers Radio Mano Sport, dat is het concept van het Ieperse straattheaterduo Johan Feys en Wouter Sinaeve, ondertussen bij iedere West-Vlaming gekend als Kartje Kilo. “Op het einde van onze act bouwen we hier altijd met

Lees meer »

Politie lost resultaten van veiligheidsaanpak op Kamping Kitsch Club: “Heel vlot en zonder grote incidenten”

“Zowel bij de start, doorheen de drukke festivaldag, als bij de uittocht om middernacht, verliep deze grootschalige ordedienst voor meer dan 23.000 bezoekers heel vlot en zonder grote incidenten. Er was opnieuw een goede en efficiënte samenwerking tussen alle partners die instonden voor de voorbereiding en uitvoering van deze veiligheidsaanpak op Kamping Kitsch Club in Kortrijk”, laat de politie weten.<br

Lees meer »

Dirk (80) verpulvert Belgisch record voor 80-plussers op 3 kilometer: “Door de adrenaline loop ik nog rapper”

Afgelopen weekend vond de atletiekmeeting Grote Prijs DL Chemicals/Stad Waregem plaats op de piste naast de voetbalvelden bij de Zuiderlaan. Op de afsluitende 3.000 meter snelde de 80-jarige Dirk Beeuwsaert uit Heule naar een nieuw Belgisch record in de categorie Masters Mannen 80. “En nu verder trainen voor de 5.000 meter in Mechelen”, vertelt de kampioen.

Lees meer »

KIJK. Jennifer Lopez gaat uit haar bol op concert van Bruno Mars en negeert verjaardag van Ben Affleck compleet

Dat er donderwolken hangen boven het huwelijk van Jennifer Lopez (55) en Ben Affleck (52) is al langer bekend, maar inmiddels lijken ze het zelf ook niet meer te ontkennen. Donderdag vierde Ben zijn 52ste verjaardag. Wie niet meevierde, was zijn vrouw. In plaats van een verjaardagspost op Instagram, deelde ze een reeks foto’s van zichzelf en ging ze uit

Lees meer »

Eén speler miste twee (!) keer en beide keepers scoorden: Ajax naar play-offs na bloedstollende reeks van 34 penalty’s

Een strafschoppenreeks van meer dan 25 minuten waarin 34 elfmeters werden getrapt: je verzint het niet. Het Europa League-kwalificatieduel tussen Ajax en Panathinaikos kende een onwaarschijnlijke ontknoping. Daarin zat ook een Belgisch tintje: Mika Godts trapte twee penalty’s binnen en zorgde zo mee voor de wel heel felbevochten kwalificatie van Ajax.

Lees meer »

“Rommelmarkt blijft topper”: drie rijkgevulde kermisdagen in Loppem

Het Feestcomité Loppem en de Loppemse Commerçanten pakken van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus opnieuw uit met een bruisende driedaagse kermis. Sportieve vaste waarden zijn de Kermisworp en -loop. Ontdekken kan op de avondmarkt en uitgestrekte rommelmarkt. Een weekend van terrasjes en amusement én Pier Pette.
The post “Rommelmarkt blijft topper”: drie rijkgevulde kermisdagen in Loppem

Lees meer »

Laura (29) neemt verfrissende duik op een rustige, afgelegen plek, maar die rust wordt al snel verstoord (door een legeroefening)

Wat een heerlijk zwempartijtje in de natuur moest worden, is iets anders uitgedraaid voor de Welshe Laura (29). Ze trok vol verwachting naar het Brecon Beacons National Park en vond er een prachtige natuurlijke poel om een plonsje in te wagen. Haar rust werd echter al snel verstoord door … enkele soldaten. “Het was wel een beetje awkward,”zegt Laura, “het

Lees meer »

David Vanneste is de nieuwe T1 van SV Wevelgem City B: “Carrière begonnen bij Wevelgem”

David Vanneste was de vorige zes seizoenen T2 van de Wevelgemse A-ploeg. Volgend seizoen neemt hij als T1 de Wevelgemse B-ploeg voor zijn rekening. David Vanneste is geen spring-in-’t-veld, maar een plichtsbewuste trainer die door zijn jarenlange ervaring als speler iets van voetbal afweet. SV Wevelgem City B is in goede handen.
The post David Vanneste is de nieuwe

Lees meer »