Pogacar: “We wilden eigenlijk de sprint gewoon harder maken”

Tadej Pogacar wint de eerste rit in de Pyreneeën na een meesterlijke teamzet die blijkbaar op voorhand niet gepland was: “Adam Yates moest aanvallen om de sprint harder te maken”. 

Meer krantenkoppen in België

Brecht Dejaegere (33) verlaat Amerikaanse MLS en keert terug naar ex-club KV Kortrijk

KV Kortrijk heeft zich versterkt met Brecht Dejaegere. De 33-jarige middenvelder, ex-speler van KVK, komt over van Charlotte in de Noord-Amerikaanse MLS (Major League Soccer) en ondertekent een contract tot juni 2026. Dat hebben de Kerels vrijdag gemeld.
The post Brecht Dejaegere (33) verlaat Amerikaanse MLS en keert terug naar ex-club KV Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Jij bent zo’n raadsel soms”: Sylvie Kreusch en Flor Van Severen geven zichzelf en hun relatie volledig bloot in de Alpen

Menstruatie, drugs, een slappe penis, porno, vreemdgaan en vibrators. Tijdens de tocht naar de Alpenhut met zangeres Sylvie Kreusch en acteur Flor Van Severen – al 3,8 jaar een koppel – sneuvelt taboe na taboe. Ook hun ziel en relatie leggen ze almaar meer bloot, naargelang de hoogtemeters stijgen. Flor: “Ik ga vertellen wie de échte Sylvie Kreusch is, want

Lees meer »

G&V Breakpoint Basket Waregem strikt Mathieu Coucke

Op de vooravond van het nieuwe seizoen versterkt Basket Waregem uit Top Division One (TDM1) zich met Mathieu Coucke. De Markenaar komt over van BNXT-leagueteam House Of Talents Kortrijk Spurs.
The post G&V Breakpoint Basket Waregem strikt Mathieu Coucke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw drenkeling in het water in Oostende?

In Oostende is rond 21.28 uur de dijk ontruimd omdat er vermoedelijk opnieuw een zoekactie aan de gang is. Op nagenoeg dezelfde plek gebeurde dat maandag ook al. Er zijn schepen in het water te zien die met hun lichten de waterlijn lijken af te kammen. Op de dijk zelf is ook politie en brandweer massaal aanwezig.

Lees meer »

Justine Ghekiere pakt bolletjestrui in Ronde van Frankrijk

Wielrenster Julie Ghekiere uit Izegem heeft er een schitterende Ronde van Frankijk voor vrouwen opzitten. Ze gaat naar huis met de bolletjestrui en gisteren schreef ze de zevende en voorlaatste bergrit op haar naam.
The post Justine Ghekiere pakt bolletjestrui in Ronde van Frankrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jonge Nederlandse drugskoerier riskeert 8,5 jaar cel nadat hij politievoertuig ramt langs E17 in Kortrijk: “Er hadden twee doden kunnen vallen”

“Dat manoeuvre op de snelweg was echt crimineel.” De Kortrijkse openbare aanklager vorderde maandag 8,5 jaar cel voor een 22-jarige Nederlandse drugskoerier die op de E17 in Kortrijk een politievoertuig ramde in een poging om te ontsnappen. In zijn auto lag maar liefst 10 kilo drugs en een geladen wapen.
The post Jonge Nederlandse drugskoerier riskeert 8,5 jaar cel

Lees meer »

Kandidaat-voorzit­ters Open Vld zien De Croo liever vertrekken uit het parlement: “Hij is tegen de basis ingegaan”

De kandidaat-voorzitters bij Open Vld Eva De Bleeker en Vincent Verbeecke lijken partijgenoot Alexander De Croo op te roepen om plaats te maken en zijn zitje in de Kamer op te geven. Dat blijkt uit een debat bij ‘Terzake’ op VRT CANVAS en een dubbelinterview bij ‘De Standaard’. “Naar mijn mening ligt zijn toekomst in de privésector”, aldus een scherpe

Lees meer »

Gasfles ontploft in ijssalon, schade blijft beperkt

In een ijssalon op de Zeedijk in Koksijde ontstond dinsdag kort voor de middag een kleine explosie. Het probleem lag bij de aansluiting van een gasfles, waarna een brand ontstond. Door de interventie van de hulpdiensten werd de Zeedijk afgesloten en moesten deelnemers aan de Vierdaagse van de IJzer even rond wandelen.

Lees meer »

Purperen pracht op een bloeiende Kalmthoutse Heide

Het is midden augustus en natuurliefhebbers weten wat dat betekent: de heide staat weer volop in bloei. Ook de Kalmthoutse Heide kleurt deze dagen prachtig paars. Door het natte weer van de afgelopen maanden is het stuk natuurgebied vroeger dan normaal in bloei gekomen, maar geen nood: wandelaars kunnen er ook de komende weken nog volop genieten van de purperen

Lees meer »