Ook in ‘Met vier in bed’ hebben ze pech met het weer: “Die hagel doet pijn aan mijn kaken”

Regen, een flinke dosis modder en zelfs een stevige hagelbui. Ook in ‘Met vier in bed’ laat het weer het afweten. Wanneer de B&B-uitbaters een steptochtje maken, krijgen ze te maken met wisselende weersomstandigheden. “Wat is dat, man? We hebben de vier seizoenen gezien.” 

Meer krantenkoppen in België

Oostends burgemeester Tommelein boos na zoekactie naar vermiste man die trein naar huis bleek genomen te hebben: “Wanneer gaan mensen twee keer nadenken bij hun daden?”

Een 41-jarige man raakte zondagavond vermist op het strand waarna een reddingsactie werd opgezet, maar uiteindelijk bleek de man doodleuk de trein naar huis genomen te hebben. “Zo’n reddingsoperatie heeft impact op de hele stad, zeker gezien de recente gebeurtenissen waarbij twee tieners verdronken in zee”, klinkt het bij een boze Tommelein.

Lees meer »

Oosterweelwerken lopen drie jaar vertraging op, onder andere door PFAS

De werken aan de Oosterweelverbinding in Antwerpen zullen pas einde 2033 klaar zijn, en niet in 2030 zoals eerder werd aangekondigd. De vertraging heeft onder meer te maken met de PFAS-vervuiling. “Door een langere doorlooptijd van vergunningen en bijkomende onderzoeken door PFAS zullen alle verbindingen van Oosterweel pas in 2033 klaar zijn”, zegt Annik Dirkx van Lantis.

Lees meer »

Mira Tanghe ontmoet wegens haar beperkt zicht eens in ’t écht CAMILLE in Kursaal Oostende: “Ze zette zelfs een handtekening op mijn spalken”

Vele kindjes dromen van een ontmoeting met CAMILLE. Helaas kunnen CAMILLE en haar entourage dat niet voor iedereen mogelijk maken. Maar CAMILLE heeft een gouden hart en dus zei ze – samen met haar entourage – JA op onze vraag of Mira Tanghe uit Sint-Eloois-Winkel eens backstage mocht langskomen voor een persoonlijke ontmoeting. De twaalfjarige Mira is een grote fan

Lees meer »

Keramiste Noela Smet exposeert op Kunstmarkt in Nieuwpoort met kunstwerkjes gemaakt door bewoners van wzc Dunecluze

Op zaterdag 17 augustus stond Noela Smet (72) op de Kunstmarkt in Nieuwpoort. Wat deze dag voor haar zo bijzonder maakte, was niet alleen de verkoop van haar eigen werk, maar vooral de vele keramieken beeldjes die ze verkocht, gemaakt door de bewoners van Woonzorgcentrum Dunecluze in Koksijde. Deze beeldjes, stuk voor stuk unieke kunstwerkjes, getuigen van het creatieve potentieel

Lees meer »