Nieuwe verdachte aangehouden in onderzoek naar moord op Willy Van Tongerloo (71) in Oelegem

In het onderzoek naar de moord op Willy Van Tongerloo is vrijdag een nieuwe verdachte gearresteerd. De man is aangehouden door de onderzoeksrechter. Dat bevestigt het Antwerps parket.

 

Meer krantenkoppen in België

Unizo Leiekracht organiseert geslaagd politiek debat

Harelbeke werd getrakteerd op het kopstukkendebat van Unizo Leiekracht in cc Het Spoor. Vooruit-Groen, Team Harelbeke, N-VA en Vlaams Belang lieten er hun licht schijnen op enkele thema’s die leven in de stad. Hannes Heynderickx was moderator.
The post Unizo Leiekracht organiseert geslaagd politiek debat appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik heb een platte band, kun je komen?” Hoe een vriendendienst het leven kost aan boezemvrienden Junior (19) en Amel (19)

Ze waren boezemvrienden. Ze kenden elkaar al sinds ze allebei twee maanden oud waren. Voor de families van Junior (19) en Amel (19) is er één schrale troost na het ongeval dat de twee jongemannen het leven kostte: ze stierven allebei naast hun beste vriend. “Die twee deden alles samen, ze waren er altijd voor elkaar. Dat bewijst het ongeval

Lees meer »

Carrefour kleurt Italiaanser, en breidt ook assortiment halal uit

Carrefour kleurt dit najaar iets meer Italiaans. Eveneens in een poging zich meer van de concurrentie te onderscheiden, breidt de keten ook het aanbod halalproducten uit, met een stevige eigen productlijn. En terug van weggeweest waar die tijdens de energiecrisis was verdwenen: de kant-en-klare braadkip.

Lees meer »

Natuurpunt dient bezwaar in tegen bouw van nieuwe surfclub op strand van Oostende: “Belemmert werking van strand als zeewering”

In augustus keurde het Oostendse schepencollege de omgevingsvergunning goed voor de bouw van een nieuwe surfclub op het strand van Oostende. Alleen lijkt Natuurpunt nu in opstand te komen tegen de bouw van een surfclub op het strand. De natuurbehoudsvereniging heeft nu bezwaar aangetekend bij de gouverneur.
The post Natuurpunt dient bezwaar in tegen bouw van nieuwe surfclub op

Lees meer »

Jong Helkijn blijft zoeken naar eerste overwinning

Promovendus Jong Helkijn kon na twee speeldagen in derde provinciale C nog niet proeven van een overwinning. De ploeg van coach Jérémy De Neve verloor vorig weekend met 3-2 van WS Bellegem. Dit weekend komt Wevelgem City op bezoek in Helkijn.
The post Jong Helkijn blijft zoeken naar eerste overwinning appeared first on KW.be.

Lees meer »