Nederlandse ‘roddelkoningin’ Yvonne Coldeweijer stopt ermee: “Niet meer relevant”

Yvonne Coldeweijer (37) stopt helemaal met het publiceren van zogenaamde “juice” over bekende Nederlanders. In een bericht op haar Instagram-account schrijft de Nederlandse ‘roddelkoningin’ dat er geen nieuwtjes meer op haar kanaal zullen verschijnen. 

Meer krantenkoppen in België

Paris MontmARTre brengt kunst in het centrum van Roeselare

Op 7 en 8 september vindt de 29ste editie plaats van Paris MontmARTre. Zestig kunstenaars nodigen de bezoekers uit in het openluchtatelier dat de Roeselaarse Grote Markt dan zal zijn. Randanimatie zal dit weekend nog leuker maken.
The post Paris MontmARTre brengt kunst in het centrum van Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vakantiehoeve Schraevenacker is oase van rust in de IJzervallei: “Kinderen vrij laten genieten van het boerderijleven”

De zomer is het ideale moment om met de kinderen of kleinkinderen erop uit te trekken. Vakantiehoeve Schraevenacker in Oostvleteren is de place to be om met het gezin te genieten van het zalige buitenleven.
The post Vakantiehoeve Schraevenacker is oase van rust in de IJzervallei: “Kinderen vrij laten genieten van het boerderijleven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Oekraïne verplicht gezinnen met kinderen om te evacueren in Povrovsk – Zelensky: “Oekraïense inval in Rusland moet bufferzone creëren”

Rusland ontkent een mediabericht over geplande, geheime onderhandelingen voor een gedeeltelijk staakt-het-vuren. De Amerikaanse krant ‘Washington Post’ had bericht dat het Oekraïense offensief in het Russische Koersk plannen voor zulke gesprekken doorkruist heeft. Intussen heeft Oekraïne gezinnen met kinderen in de stad Pokrovsk, vlakbij het front, bevolen om te evacueren.Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

Aalsterse burgemeester zet medische diensten op scherp: “Geruchten over een geval van apenpokkenvirus op ons grondgebied”

De burgemeester van Aalst, Christoph D’Haese (N-VA), zet de medische diensten van het OLV-ziekenhuis en ASZ op scherp voor de mogelijke aanwezigheid van het zogenaamde apenpokkenvirus of Mpox in de stad. “Ik kan de bevolking geruststellen dat er absoluut geen reden is tot paniek”, klinkt het. De burgemeester activeert wel de stedelijke veiligheidscel die de situatie op de voet zal

Lees meer »

KIJK. Fred Again.. begint rustig aan z’n dj-set op Pukkelpop

Hij liet Kiewit tot het einde van deze eerste festivaldag wachten op z’n komst, maar Pukkelpop had duidelijk zin in Fred Again.. en z’n beats. Al moest het aanwezige publiek wel nog even wachten op het gebeuk, aangezien de Brit z’n set op een eerder rustige manier inzette. Iets dat – eerlijk is eerlijk – een kwartier later niet meer

Lees meer »

Alle digitale diensten van de stad bij de hand met de Kortrijk-app

Stad Kortrijk lanceert de nieuwe Kortrijk-app. Zo kan je eenvoudig vanop jouw smartphone een afspraak maken op het stadhuis, een melding maken bij 1777, akten en attesten opvragen, Uit in Kortrijk raadplegen, alle sportclubs opzoeken en zelfs jobs in jouw buurt. “Het is een heel intuïtief systeem die je zowel met persoonsgegevens als anoniem kan gebruiken”, zegt coördinator Geert Vanderpijpen.<br

Lees meer »

Lien (33) en Slava (38) maken kans om Lady Chef of the Year te worden: “Aan de slag gaan met de vangst van de dag, zalig is dat”

Vijf vrouwelijke chefs maken kans op de titel Lady Chef of the Year 2024. Zij kregen van de Lady Chef Academy de hoogste scores. Daar zitten ook twee chefs uit West-Vlaanderen bij: Lien Vandeputte (Brugge) en Slava Tcherbak (Komen-Waasten). Vanaf 1 september kan jij ook stemmen op je favoriet.
The post Lien (33) en Slava (38) maken kans om

Lees meer »

DEBAT VAN DE DAG. Zijn boetes voor ouders van leerlingen die weigeren verantwoordelijkheid te nemen een goed idee?

Ouders die weigeren hun verantwoordelijkheid te nemen, kunnen mogelijk een GAS-boete krijgen. Denk aan onbetaalde schoolfacturen of kinderen die te laat komen of te vaak afwezig blijven. Kortom, ouders die het schoolreglement niet naleven of elke medewerking met de school weigeren. Dat staat in de onderhandelingsnota waarover CD&V, Vooruit en N-VA samenzitten. N-VA dringt er ook op aan dat anderstaligen

Lees meer »

May Pyck trekt voorlopig alleen met lijst SVD naar gemeenteraadsverkiezingen in Brugge

Na Nieuwpoort komt de nieuwe politieke beweging Samen voor Democratie (SVD) op 14 oktober ook op in Brugge voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tenminste indien de voorlopig enige kandidate May Pyck aan honderd handtekeningen geraakt. “Of als ik de steun krijg van een uittredend Brugs gemeenteraadslid”, stelt ze.
The post May Pyck trekt voorlopig alleen met lijst SVD naar gemeenteraadsverkiezingen in

Lees meer »