Nederlandse ‘roddelkoningin’ Yvonne Coldeweijer stopt definitief: “Wil volgers niet vervelen”

Yvonne Coldeweijer stopt helemaal met het publiceren van “juice” over bekende Nederlanders. In een bericht op haar besloten Instagram-account Juice Memberclub schrijft de vlogger dat de incasso’s van betalende leden zijn stopgezet en dat er ook geen nieuwtjes meer op het kanaal zullen verschijnen.

 

Meer krantenkoppen in België

Ligaploeg Darta Bevo Roeselare schakelt versnelling hoger: “Meer professionele aanpak”

De Ligaploeg van Darta Bevo Roeselare startte maandag de seizoensvoorbereiding op. Als onderdeel van de grote Bevo-familie en met opgevijzelde ambities. Hoofdtrainer Bram Van den hove snijdt daarmee ook een nieuw volleyhoofdstuk aan. Hij is zowat de illustrerende exponent van het project volley#VANRSL dat zowat twee seizoenen geleden op poten werd gezet.
The post Ligaploeg Darta Bevo Roeselare schakelt

Lees meer »

Aléssandro (3) belandt met hersenschudding in ziekenhuis na dag speelpleinwerking: “Ze zeiden dat ze niet ‘enkel naar hem konden kijken’”

Een hersenschudding en een verlaagde hartslag: Aléssandro (3) zijn bezoekje aan het speelplein eindigde vrijdagavond in het ziekenhuis. Mama Noor Gabriël zit nu met veel vragen. Want wat er met haar zoontje is gebeurd, heeft niemand gezien. De gemeente benadrukt dat ze het incident serieus neemt. “Zowel ik als de jeugddienst hebben meteen contact opgenomen met de mama”, zegt Rutger

Lees meer »

56ste Wieltjesfeesten in Menen: “We verwachten weer veel volk”

Al sinds 2021 zijn De Wieltjesfeesten in Menen een driedaags avontuur en deze gouden formule lijkt een blijvertje te worden. De braderie, live muziek, Wieltjesworp en zoveel meer worden stilaan een onmisbare traditie.
The post 56ste Wieltjesfeesten in Menen: “We verwachten weer veel volk” appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Espresso’-zangeres Sabrina Carpenter uit elkaar met Barry Keoghan: “Ze irriteerde zich aan zijn dronken gedrag”

De relatie van Sabrina Carpenter (25) en Barry Keoghan (31) is voorbij. Dat meldt althans ‘The Sun’. Volgens de Britse krant is hun relatie drie weken geleden stukgelopen. De aanleiding van de breuk? De ‘Saltburn’-acteur stoot “fratsen” uit en gedraagt zich “idioot” wanneer hij dronken is. Iets waar Sabrina zich dus mateloos aan kan storen.

Lees meer »

Zware aardbeving voor kust van Rusland

Voor de kust van het Russische schiereiland Kamtsjatka heeft zondagochtend (lokale tijd) een aardbeving met een magnitude van 7 plaatsgevonden. Dat meldt de Amerikaanse geologische dienst USGS. De Amerikaanse autoriteiten kondigden aanvankelijk een tsunamialarm af, maar dat werd later opgeheven.

Lees meer »

Gerenoveerd schoolgebouw op Luchtbal wordt zenuwcentrum voor Oosterweel: “Over twee maanden werken zevenhonderd medewerkers op dezelfde werkvloer samen”

In het voormalige schoolgebouw van het Sint-Jozef Instituut op de Antwerpse Luchtbal heeft Lantis, bouwheer van Oosterweel, een nieuwe campus gebouwd. Het wordt het zenuwcentrum voor de Oosterweelwerken, een plek waar werknemers van Lantis en van de verschillende aannemers samenwerken. Antwerps schepen van Mobiliteit Koen Kennis (N-VA) roept de NMBS op om het nabijgelegen station Luchtbal op te waarderen.

Lees meer »

Grotere keuken, veiligere schietstand én afgesloten parkeerzone: 500.000 euro extra kosten aan nieuw Antwerps politiegebouw

Het nieuwe gebouw van de lokale politie van Antwerpen, dat met bijna 300 miljoen euro een van de duurste panden van de stad is, opende een jaar geleden de deuren. Toch lijkt het korps niet helemaal tevreden. Er zijn namelijk ‘aanpassingswerken’ op til, goed voor een half miljoen euro extra kosten. “Het is erg normaal dat er aanpassingen gebeuren na

Lees meer »

Grepen drie vrienden niet gepast in toen man (37) verdronk in Blankenberge? “Mijn cliënt was te dronken om hulpdiensten te bellen”

Drie vrienden van de 37-jarige man die gisteren verdronk op het strand van Blankenberge zijn verhoord en worden verdacht van mogelijk schuldig verzuim. Dat bevestigt de advocaat van een van de verdachten. Het lichaam spoelde dinsdag aan ter hoogte van strandbar Karma Beach. Het slachtoffer is een 37-jarige man van Bulgaarse nationaliteit. “Mijn cliënt was zo dronken dat hij niet

Lees meer »

Gewezen schepen Bart Pynket verlaat na 18 jaar de politiek: “Te veel gezien hoe spelletjes en kortzichtigheid de overhand hebben gekregen”

Gewezen schepen van onder meer Mobiliteit, Cultuur en Communicatie Bart Pynket (Team 2030) neemt op zondag 13 oktober niet deel aan de gemeenteraadsverkiezingen in Wervik. Het gerucht deed al enkele weken de ronde. Hij zetelt ondertussen al bijna achttien jaar in de gemeenteraad. Eerst twaalf jaar als enig raadslid van Positief Project waarvan hij destijds mee aan de basis lag.

Lees meer »

Joodse organisaties dienen samen klacht in en houden DPG mee verantwoordelijk voor column in Humo

De organisaties European Jewish Association (EJA), Forum der Joodse Organisaties (FJO), Joods Informatie en Documentatiecentrum (JID), de Israëlitische gemeente van Antwerpen Shomre Hadass en de Belgische Liga tegen antisemitisme (LBCA) hebben beslist om allemaal samen naar het Gentse parket te stappen tegen Herman Brusselmans. Ze houden ook uitgever DPG Media verantwoordelijk voor de omstreden column. Dat laten ze vrijdag weten.

Lees meer »

Vlaamse filmprijzen, de Ensors, blijven genderneutraal, maar stemprocedure wordt aangepast

De Ensors blijven genderneutraal. Dat heeft de voorzitter van de Vlaamse filmprijzen, Wim Vanseveren, woensdag gezegd. Het systeem stond onder druk nadat geen enkele actrice een Ensor in de wacht had kunnen slepen bij de laatste uitreiking op de slotdag van het Filmfestival Oostende begin februari. De stemprocedure wordt wel aangepast om zo meer evenwicht te creëren.
The post

Lees meer »

WhatsAppgegevens van 3,2 miljoen Belgen te koop op dark web: met deze tip loopt u zo weinig mogelijk risico

Cybercriminelen bieden gegevens aan van 3,2 miljoen Belgische WhatsAppgebruikers. Op een forum op het dark web zijn telefoonnummers en gebruikersnamen te koop, zo is te lezen in een waarschuwing op de overheidswebsite Safeonweb.be. Cyberveiligheidsdeskundige Inti De Ceukelaire zegt tegen ‘De Morgen’ dat er geen sprake is van een hack, maar dat de gegevens gelekt zijn. Hij geeft meteen ook een

Lees meer »