“Misschien is het zondag wel aan mij om Vingegaard eraf te rijden”: Remco Evenepoel verliest tweede plaats, maar blijft strijdvaardig

Remco Evenepoel is zijn tweede plaats kwijt in het algemene klassement van de Tour, maar hij houdt wel een goed gevoel over aan de eerste Pyreneeënrit. “De verhoudingen kloppen, maar ik kom behoorlijk dicht bij het niveau van Vingegaard. Misschien is het zondag wel aan mij om hem eraf te rijden.” 

Meer krantenkoppen in België

Brandweerman trotseert ladder boven overstroming om mensen te redden

Hevige regenval heeft zondag voor zware overstromingen gezorgd in Oxford, Connecticut. Vanuit het Brookside Inn Restaurant waren gasten geëvacueerd naar de tweede verdieping, waar de brandweer hen kwam redden. Uiteindelijk konden ze alle 19 mensen en een hond veilig uit het gebouw halen. De brandweer had daar een effectieve manier voor gevonden: zo moest iedereen via een ladder boven het

Lees meer »

Dankzij een sterke Coosemans en twee stilstaande fases: Anderlecht overtuigt alweer niet, maar wint wel in Mechelen

Gesteund door een beresterke Colin Coosemans boog Anderlecht tegen KV Mechelen een achterstand om in een 1-3-overwinning. Augustinsson en Amuzu scoorden na een hoekschop, Leoni velde in de slotfase het harde verdict voor Malinwa. De kwaliteit van het voetbal is nog steeds niet wat het moet zijn, maar Anderlecht staat wel mee bovenaan het klassement.

Lees meer »

‘Kotmadam’-actrice Helle Vanderheyden vindt opnieuw de liefde bij collega-acteur: “Jij bracht weer licht”

Helle Vanderheyden (34), bekend van haar rol als ‘Martha’ in de populaire televisieserie ‘De Kotmadam’, heeft opnieuw de liefde gevonden. De gelukkige is Daan Keisse, een musicalacteur die al meespeelde in onder andere ‘14-18′, ‘A Christmas Carol,’ en ‘Hairspray’. In die laatste productie stonden Helle en Daan al samen op het podium.

Lees meer »

Alles mag weg: Ghelamco is wanhopig op zoek naar liquiditeiten

Zijn privévliegtuig verkocht hij al. Ook zijn voetbalploeg en tal van kantoorgebouwen staan te koop. Paul Gheysens heeft nog drie maanden om zijn Belgische obligatiehouders terug te betalen. Bij de banken staat het licht op rood. “De vraag is niet tegen welke rente hij kan lenen, maar of hij nog wel kredieten krijgt.”

Lees meer »