Man komt om bij ongeval met bestelwagen in Beernem

In Oedelem, bij Beernem, is een twintiger uit Maldegem om het leven gekomen. Hij reed met zijn bestelwagen tegen een boom en stierf ter plaatse. Het is niet duidelijk hoe het ongeval precies kon gebeuren. 

Meer krantenkoppen in België

Twee mensen gewond na botsing tussen politievoertuig en personenwagen in Brugge

Een politievoertuig dat onderweg was naar een dringende interventie raakte vrijdagochtend betrokken bij een verkeersongeval in Brugge. De politiewagen kwam om voorlopig nog onduidelijk reden plots in aanrijding met een personenwagen. Twee mensen raakten gewond, waaronder een agent.
The post Twee mensen gewond na botsing tussen politievoertuig en personenwagen in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De rijkswacht heeft me in de steek gelaten”: Dirk kampt al 33 jaar met trauma nadat hij beschoten en gegijzeld werd

Hij verijdelde een hold-up bij een juwelier, maar werd beschoten en gegijzeld door twee brutale gangsters. Meer dan 33 jaar na die feiten kampt ex-rijkswachter Dirk Demeyer nog altijd met de psychologische nasleep daarvan. Veel hulp bij de verwerking van zijn trauma kreeg hij naar eigen zeggen van zijn werkgever niet. “Ik verwijt die gangsters dat ze de angst mijn

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Hamas beschuldigt Israëlische premier Netanyahu ervan akkoord voor staakt-het-vuren te hinderen

De extremistische Palestijnse organisatie Hamas beschuldigt de Israëlische premier Benjamin Netanyahu ervan een akkoord voor een staakt-het-vuren in de weg te staan. “We houden Benjamin Netanyahu volledig verantwoordelijk voor de mislukking van de inspanningen van de bemiddelaars”, aldus Hamas in een persbericht. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Opnieuw deelnemers Kazou-kamp in Spanje ziek

Twintig deelnemers en een monitor van een Kazou-kamp in het Spaanse Platja d’Aro zijn ziek geworden. Ze hebben een ontsteking van het maag-darmstelsel opgelopen. Dat is zondagavond vernomen van een woordvoerster van Kazou.

Lees meer »

Deze brief bracht ooit vreselijk nieuws en is nu gevonden op grootste oorlogsbegraafplaats: “We denken dat iemand deze brief mist”

In de Westhoek vond een Britse toerist een verloren maar originele brief op de grootste oorlogsbegraafplaats ter wereld. De brief brengt een vrouw het noodlottige nieuws dat haar man vermist is aan het front. Het In Flanders Fields Museum lanceert een oproep naar de eigenaar, wellicht familie van de vermiste soldaat. “Zulke documenten hebben een sterke emotionele betekenis voor nabestaanden.”

Lees meer »