Man komt om bij ongeval met bestelwagen in Beernem

In Oedelem, bij Beernem, is een twintiger uit Maldegem om het leven gekomen. Hij reed met zijn bestelwagen tegen een boom en stierf ter plaatse. Het is niet duidelijk hoe het ongeval precies kon gebeuren. 

Meer krantenkoppen in België

Onderzoek geopend naar Oostendse schepen voor aanprijzen dubieuze investeringen

Het parket van West-Vlaanderen heeft een onderzoek geopend naar de Oostendse schepen Kurt Claeys (Open VLD). De redactie van VRT NWS kon verschillende getuigen spreken die de schepen ervan beschuldigen dubieuze investeringen aangeprezen te hebben in en rond de stad. Daarbij zou er ook een voorstel geweest zijn om geld te gebruiken dat gebruikt wordt voor sociale doeleinden in de

Lees meer »

Alain Delon wordt zaterdag op eigen landgoed begraven

De Franse filmster Alain Delon wordt zaterdag begraven. Dat heeft oud-bisschop Jean-Michel Di Falco woensdag bekendgemaakt. Hij bevestigde daarmee berichten van CNews en BFMTV. De voormalige bisschop van het bisdom Gap, in de Franse Alpen, zal voorgaan in de begrafenisplechtigheid.

Lees meer »

Vooruit Plus stelt winkelplan voor: “Er staan in Oostende te veel panden leeg in bekende winkelstraten”

De tien zelfstandigen op de Vooruit Plus lijst stelden hun winkelplan voor. Betere ondersteuning van starters, kwaliteitseisen voor handelszaken en een voedingsmarkt zijn de speerpunten. “Er staan te veel panden leeg in bekende winkelstraten”, luidt het
The post Vooruit Plus stelt winkelplan voor: “Er staan in Oostende te veel panden leeg in bekende winkelstraten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik blijf er heel rustig bij”: Vincent Kompany in debuutmatch voor Bayern al na kwartiertje klaar met tweedeklasser

Uw favoriete nieuwsapp belooft plechtig geen bloemlezing over Vincent Kompany te posten uit de Duitse pers. In de geboortestad van Albert Einstein deed recordkampioen FC Bayern wat er van hen werd verwacht: niet struikelen bij de plaatselijke tweedeklasser, SSV Ulm (0-4). Meteen een ruime zege voor zijn debuterende coach, met dank aan veteraan Thomas Müller.

Lees meer »

Uitgeweken Bomenaar op Democratische Conventie: “Zo’n enthousiasme heb ik niet meer gezien sinds de Obama-campagne van 2008”

Thierry Wernaers, die in 2000 verhuisde van Boom naar de Amerikaanse staat North Carolina, is een van de 4.000 afgevaardigden op de Democratische Conventie in Chicago. Ruim een maand geleden ging hij nog de straat op om mensen te overtuigen om voor Joe Biden te stemmen. Nu brengt hij op de conventie als afgevaardigde zijn stem uit voor Kamala Harris

Lees meer »