LIVE EK FINALE (zo, 21u). Kane wil verloren finale definitief doorspoelen: “Zou alles wat ik bereikt heb meteen inruilen voor EK-winst”

Het Olympiastadion in Berlijn is zondagavond om 21u het decor van de EK-finale tussen Spanje en Engeland. Voor de ‘Three Lions’ wordt het de tweede EK-finale op een rij, terwijl ‘La Roja’ voor het eerst sinds 2012 nog eens in een finale staat. Wie mag zondagavond pronken met de trofee? 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

In een nieuw tv-programma gaat Tom Waes manieren testen om tot rust te komen. Een voetbalwedstrijd bijwonen stond aanvankelijk ook op de lijst.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Grillrestaurants Chez Koen in Kortrijk en Wervik staan te koop, Koen Neirinck doet verder in feestzaal Hof Ter Heulebeke

Grillrestaurants Chez Koen in het begin van de Zwevegemstraat in Kortrijk en op het Sint-Maartensplein in Wervik staan te koop via het immokantoor ERA. Eigenaar Koen Neirinck doet wel verder met cateringbedrijf Hof 77 en de feestzaal Hof ter Heulebeke in de Potteriestraat in Beselare. Koen Neirinck is al 35 jaar chef-kok.
The post Grillrestaurants Chez Koen in Kortrijk

Lees meer »

“We mogen last en druk niet onderschatten”: Julie Vanloo, die van Spelen rechtstreeks weer naar WNBA trok, over haar drukke schema

Belgian Cat Julie Vanloo (31) werkte na de olympische troostfinale van afgelopen zondag tegen Australië alweer twee matchen af met de Washington Mystics. Op X – het voormalige Twitter – laat ze weten dat het mentaal en fysiek niet altijd even gemakkelijk is. “We mogen de last en de druk die we dragen niet onderschatten”, klinkt het.

Lees meer »

Al voor de derde keer zieken op Spaans Kazou-kamp: “Speciaal virusteam zal onderzoeken wat er aan de hand is”

Op het vakantieadres van Kazou in het Spaanse Platja d’Aro zijn er al voor de derde keer deze zomer jongeren ziek geworden. Van de vijftig 15- en 16-jarigen die woensdag vanuit Mechelen vertrokken, zijn er twintig jongeren en één monitor sinds zaterdagnacht ziek. Eind vorige week, maar ook begin juli, keerden vanuit dezelfde kampplaats al verscheidene jongeren ziek huiswaarts.

Lees meer »

Eén speler miste twee (!) keer en beide keepers scoorden: Ajax naar play-offs Europa League na bloedstollende reeks van 34 penalty’s

Een strafschoppenreeks van meer dan 25 minuten waarin 34 elfmeters werden getrapt: je verzint het niet. Het Europa League-kwalificatieduel tussen Ajax en Panathinaikos kende een onwaarschijnlijke ontknoping. Daarin zat ook een Belgisch tintje: Mika Godts trapte twee penalty’s binnen en zorgde zo mee voor de wel heel felbevochten kwalificatie van Ajax.

Lees meer »

Na klachten van intimidatie door prinses Laurentien, “bekijkt” het Nederlandse ministerie de meldingen

Het ministerie van Financiën in Nederland is “zorgvuldig terug aan het kijken” waar de meldingen over het gedrag van prinses Laurentien “precies over gaan”. Zij zou enkele ambtenaren uitgescholden en geïntimideerd hebben. Al gaat het daarbij niet om een officieel onderzoek, aldus de Nederlandse staatssecretaris. Een vertrek uit haar stichting is voorlopig niet aan de orde.

Lees meer »

Wat is schuldig verzuim? En hoe ver moet je gaan om iemand te helpen?

Nu de onderzoeksrechter heeft besloten de 3 vrienden van de man die in Blankenberge is verdronken aan te houden, rijst de vraag of de 3 meer hadden moeten doen om hun vriend te helpen. Volgens advocaat Walter Damen is het in ieder geval niet onlogisch dat het parket de zaak onderzoekt. "Zelfs wanneer je dronken bent, ben je nog altijd

Lees meer »