Kopecky komt sterk voor de dag in koninginnenrit, maar strandt op 1 seconde van de roze trui: “1 seconde, dat is echt heel stom”

In de zevende etappe stond de koninginnenrit van de Giro d’Italia Women op het programma. Lotte Kopecky (28) had een geweldige dag en volgde op de zware beklimmingen goed. In de sprint voor de tweede plaats klopte ze roze trui Longo Borghini en nadert zo tot op één seconde in het algemeen klassement: “Ik heb alles gedaan wat ik kon om de roze trui te pakken, maar Elisa (Longo Borghini) was gewoon heel sterk vandaag.” Bradbury, die op negen kilometer van de meet aanviel, pakt de ritzege. 

Meer krantenkoppen in België

“Laat ons er vanavond eens één grote homobar van maken”: Sam Smith komt lijp en geil, en likt Pukkelpop een set lang schaamteloos in de hals

Lijp van bij de eerste noot. In de rug gedekt door een massief gouden Aphrodite, zijdelings languit met wulpse vormen en een treiterblik. Sam Smith wond er op Pukkelpop steeds minder textiel rond en al helemaal geen doekjes. De artiest aasde op prooi, strooide lekkers als een lokker en trakteerde op één langgerekte paringsdans langsheen de allermooiste songs. Als u

Lees meer »

Lien (33) en Slava (38) maken kans om Lady Chef of the Year te worden: “Aan de slag gaan met de vangst van de dag, zalig is dat”

Vijf vrouwelijke chefs maken kans op de titel Lady Chef of the Year 2024. Zij kregen van de Lady Chef Academy de hoogste scores. Daar zitten ook twee chefs uit West-Vlaanderen bij: Lien Vandeputte (Brugge) en Slava Tcherbak (Komen-Waasten). Vanaf 1 september kan jij ook stemmen op je favoriet.
The post Lien (33) en Slava (38) maken kans om

Lees meer »

Parket vraagt doorverwijzing naar correctionele rechtbank van schepen uit Schaarbeek voor verkrachting

Het parket vraagt de doorverwijzing van de Schaarbeekse schepen Michel De Herde naar de correctionele rechtbank op beschuldiging van verkrachting en aanranding. Dat meldt de RTBF donderdag. Het onderzoek bracht zeven slachtoffers aan het licht en er is ook sprake van bezit en verwerving van beelden van seksueel misbruik van minderjarigen. De raadkamer doet op 22 oktober uitspraak over het

Lees meer »

Durbuy voorlopig niet kip met gouden eieren voor Marc Coucke: wij doken in de cijfers van zijn imperium

Durbuy is (voorlopig) niet Marc Couckes kip met de gouden eieren. Zoveel blijkt uit de nieuwe jaarrekeningen van de verblijfs- en vrijetijdsactiviteiten in het Ardeense stadje. Wij doken in de cijfers en ontdekten dat onder meer Couckes vijfsterrenhotel Sanglier en golfclubs nog altijd (zwaar) verlieslatend zijn, terwijl het avonturenpark intussen wel al fraaie groene cijfers neerzet.

Lees meer »

Nicky Hayen kan opgelucht adem halen: Club Brugge heeft aan penaltygoal Nilsson genoeg om Antwerp te verslaan

Club Brugge heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen en daarmee is het hoofd van de getergde coach Nicky Hayen (voor even?) van het kapblok. Gustaf Nilsson – nochtans de hele wedstrijd op de korrel genomen – kroonde zich tegen Antwerp tot Brugse matchwinnaar met een perfect omgezette strafschop. Mooi was de manier waarop niet, maar dat telde voor

Lees meer »

“Pakweg 30 jaar geleden waren beelden zoals die van het strand van Oostende ondenkbaar”

Geen zomer zonder incidenten aan onze Noordzee. Dit jaar geen beelden van rellende jongeren die met parasols gooien, maar wel van een zwaar vervuild strand. Begin deze week dook op het X-kanaal Radio Genoa een video op van een zwaar vervuilde kustlijn vol plastic flesjes, etensresten en verpakkingen. Gefilmd in Oostende, afgelopen maandag. De boodschap van Radio Genoa – “Het

Lees meer »

Belcanto Classic in Westouter op twee minuten compleet uitverkocht: “Het is een echt fenomeen”

Op maandag 26 augustus wordt een nieuwe editie van de Belcanto Classic gereden in Westouter. Andermaal staan 500 deelnemers aan de start die zich voor die ene dag een echte profwielrenner voelen. “We waren op twee minuten uitverkocht, wat betekent dat ons event nog steeds leeft”, zegt Bert Doise.
The post Belcanto Classic in Westouter op twee minuten compleet

Lees meer »

Een bloemetje voor Olivia De Noel, een “schat van een moeder”

“Mijn ma verdient een bloemetje”, mailt Miranda Desmet naar de redactie van KW. “Waarom? Omdat ze zoveel doet voor mij en mijn zoon. Ik sta er alleen voor en zij staat altijd paraat voor ons.” Wij trokken dus naar Kruiskerke.
The post Een bloemetje voor Olivia De Noel, een “schat van een moeder” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kristof Huyghe (KAVR): “Geniet van stratenlopen”

De 50-jarige Kristof Huyghe doorliep alle jeugdreeksen bij de Koninklijke Atletiek Vrienden Roeselare. Als 19-jarige hing hij zijn spikes een tijdje aan de spreekwoordelijke haak om fervent wielertoerist te worden. Maar in 2000 keerde hij terug naar zijn oude liefde: het lopen.
The post Kristof Huyghe (KAVR): “Geniet van stratenlopen” appeared first on KW.be.

Lees meer »