‘Ik maak video’s over mensen die niet op de voorpagina staan’: Linde Merckpoel vlogt op de Olympische Spelen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Okra Zedelgem Dorp zet tachtigjarigen in de bloemetjes

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Okra Zedelgem Dorp zijn 80-jarige leden gehuldigd in het dienstencentrum De Braambeier in Zedelgem. Het werd een gezellige namiddag met een lekker glaasje bubbels bij aankomst, gevolgd door een heerlijk stuk taart met koffie. Nadien werd nog stevig nagepraat bij een biertje of frisdrankje en ontspannende muziek. Op de foto herkennen
The post Okra Zedelgem

Lees meer »

Republikein George Santos bekent fraude

George Santos, het 36-jarige voormalige Republikeinse parlementslid dat in december uit het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden werd weggestemd, heeft maandag bekend dat hij heeft gefraudeerd. Hij riskeert tussen 2 en 22 jaar cel.

Lees meer »

Oekraïens offensief in Rusland is opsteker voor zowel burgers als soldaten: “Rusland laten merken waar zij al jaren mee moeten leven”

Heel wat Oekraïense soldaten en burgers aan de grens met de Russische regio Koersk vinden het Oekraïense offensief op Russische grondgebied een goed idee. Dat zegt NOS-journalist Christiaan Paauwe, die de regio de afgelopen dagen bezocht. Het gebied is nochtans gevaarlijker geworden, volgens hem, omdat Rusland er nu extra luchtbombardementen uitvoert. "De inwoners vinden het belangrijk dat Oekraïne eens terugslaat."

Lees meer »

Bart De Wever maandag naar de Koning: nog weekend werk om basisakkoord uit de brand te slepen

Zeven uur lang zaten de partijvoorzitters van N-VA, Vooruit, CD&V, MR en Les Engagés gisteren samen. Alhoewel: af en toe werd er gepauzeerd én waren er ook één-op-één gesprekken met formateur Bart De Wever (N-VA). Die lijkt maandag naar de koning te kunnen trekken met een basisakkoord, tenminste als hij dit weekend groen licht krijgt van zijn coalitiepartners. Hoe liggen

Lees meer »