Hype’O Dream in Waregem: “Deze festivaldag is voor ons een familiedag!”

De eerste dag van de tiende editie van Hype’O Dream in Waregem is achter de rug. Vanaf de eerste seconde was het een knaller. Onze fotograaf liep rond op het festivalterrein en sprak met diverse West-Vlamingen op dit West-Vlaams festival.

Stijn Heyerick, Kiril Moreau, Branco Balcaen wonen in Waregem. Deze vrienden kwamen we tegen in de mainstage tijdens de DJ-set van Meaghan. Ze keken vandaag vooral uit naar deze DJ en ook nog later naar Regi. “Het festival is mooi van decor en goed georganiseerd”, zeiden ze. Ze bleven twee dagen en dit tot de laatste minuut!

Nona en Maxim © PADI/Sandro

Nona De Meester en Maxim Van Mosselvelde wonen in Anzegem en Oostrozebeke. Dit jong koppeltje is voor de eerste keer op Hype’O Dream en is één jaar samen. Zij komen de volle 2 dagen, voor de leute en omdat ze hetzelfde genre van muziek graag horen. De hoogtepunten zijn voor hen: Amber Broos, Boef en 5napback.

Imaan en Laura © PADI/Sandro

Imaan Ladha en Laura Vercruysse uit Kortrijk zijn beste vrienden en komen voor de vierde keer langs, maar ook de eerste keer naar Waregem om te dansen. Helaas kunnen ze er maar één dag bij zijn, omdat Imaan de volgende dag op reis vertrekt naar Italië. Ze kwamen voor Boef, maar ook voor Ashafar en Dopebwoy.

De groep uit Zulte. © PADI/Sandro

Kwinten Den Tandt, Maarten Den Tandt, Shirley De Rijcke en Evelyn Maes zijn uit Zulte. Deze festivaldag is voor deze toffe bende een familiedag. Ze gaan er 100% van genieten, ondanks het feit dat ze enkel maar op vrijdag afkwamen. Voor hen is het de derde keer op dit festival. Het was wel de eerste keer dat ze op vrijdag 1 uur moesten aanschuiven om binnen te geraken. Dat was een beetje vervelend… (PADI & Sandro)

Ook vandaag kan je nog terecht op Hype’O Dream!

The post Hype’O Dream in Waregem: “Deze festivaldag is voor ons een familiedag!” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Speurders hebben ernstige twijfels bij uitleg hoofdverdachte in ‘bosjesmoord’: “Willy kan hem alvast niet meer tegenspreken”

“Brave huisvader” Tim V. (49), die vastzit in de zaak van de bosjesmoord op Willy Van Tongerloo (71), helpt het moordonderzoek niet echt meer vooruit. Ondanks zijn initiële bekentenis, lijkt het er volgens welingelichte bronnen op dat hij niet de waarheid vertelt over de betrokkenheid van een derde persoon én over het mes dat hij voor de feiten gebruikt heeft.

Lees meer »

Supporters Patro Eisden Maasmechelen aangevallen door “30 gemaskerde supporters” van KRC Genk

Zo’n 30 gemaskerde voetbalsupporters van Genk hebben gisterenavond een groep supporters van Patro Eisden Maasmechelen aangevallen, toen die met de bus terugkwamen van de uitwedstrijd tegen RWDM. De bus werd door de amokmakers opgewacht op de parking van Patro. Vorig seizoen waren er ook al schermutselingen tussen supporters van Patro Eisden en Jong Genk. De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer »

Nacht van de waarheid: kan De Wever de formatie redden? Zo liggen de kaarten nu

Na een dag vol verwarring zijn is formateur Bart De Wever (N-VA) opnieuw vertrokken voor een nacht van onderhandelingen. Om toch maar niet de zwarte piet voor een mogelijke mislukking te krijgen, probeerde elke onderhandelaar zich vandaag voor de tv-camera’s zo constructief mogelijk op te stellen – ook Georges-Louis Bouchez (MR). Maar of het er ook zo achter de schermen

Lees meer »

Viertal helpt bewoners uit appartementsblok bij brand op vijfde verdieping: “Er was toch wel wat paniek”

Brasserieuitbater Thommy en een drietal andere mensen reageerden zaterdag rond 18 uur heel alert toen op de Veemarkt in Kortrijk een brand uitbrak in een appartementsblok. Onmiddellijk drongen ze het gebouw binnen en startten ze met de evacuatie van de bewoners. En hoewel er niemand gewond raakte en het vuur vlug onder controle was, waren enkele oudjes toch serieus in

Lees meer »

DJ Loco/Loco mag Parkpop in Oostkamp openen: “Voor hem gaat een kinderdroom in vervulling”

Vrijdag om 18.30 uur mocht DJ Loco/Loco de eerste beats over het Beukenpark in Oostkamp loslaten en het driedaags festival Parkpop openen. Voor Louis Lescouhier (27) uit Waardamme is het na de overwinning op de DJ-contest Parkpop Zomert zijn eerste publieke optreden voor een groot publiek.
The post DJ Loco/Loco mag Parkpop in Oostkamp openen: “Voor hem gaat een

Lees meer »

Helikopterverhaal Trump dreigt uit te lopen op juridisch conflict

Een verhaal waarin de Amerikaanse oud-president Donald Trump terugblikt op een helikoptervlucht met de voormalige burgemeester van San Francisco, dreigt tot een juridisch conflict te leiden. Oud-burgemeester Willie Brown zegt volgens Amerikaanse media dat hij naar de rechter stapt als Trump het blijft vertellen. Trump heeft op zijn beurt gedreigd The New York Times aan te klagen na kritische berichtgeving

Lees meer »

N-VA VISIE rondt lijstvorming af

De grootste oppositiepartij N-VA VISIE pakt uit met een volledige lijst. Lijstvoerder is Piet Berton, die zich ook profileert als kandidaat-burgemeester. Raadsleden Marleen Vanden Broucke en Han Vermaut vervolledigen de top drie. Marianne Vandoorne (Gezinsbond Jabbeke), Ruben Devriendt, Liliane Cocquyt, Nut Prabnongbua, Lien De Gendt, Philippe Vandaele en Karel Hoffman vormen de top tien. Conny
The post N-VA VISIE

Lees meer »

Fietsende brandweerman redt zwalpende fietser uit water kanaal: “Denk wel dat snelle reactie het verschil heeft gemaakt”

Langs het jaagpad in Ingelmunster heeft een alerte brandweerman op de fiets woensdagmiddag een zwalpende fietser uit het water van het kanaal Roeselare-Leie gered. Het slachtoffer kon op het droge worden gehesen en bij bewustzijn naar het ziekenhuis overgebracht worden. “Gelukkig zagen wij dat net gebeuren”, aldus de echtgenote van de held van de dag.
The post Fietsende brandweerman

Lees meer »