Grote vraag naar fade-snit door EK voetbal, kapper Steve uit Oudergem: “Ik overweeg hoger tarief want duurt langer”

Sinds de start van het EK voetbal vragen heel wat jongeren om hun haren volgens de haarsnit fade te knippen. Dat geeft kapper Steve Borra van kapsalon Borra Borra in Oudergem kopzorgen want in die coupe kruipt meer tijd. "Ik overweeg mijn kindertarief op te trekken." 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe buitenlandminister Iran wil dat Westen “vijandige houding” opgeeft

Iran mag dan nog altijd gebukt gaan onder internationale sancties en in politiek isolement leven, voor de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken Abbas Araghchi is er veel aan gelegen om weer toenadering te zoeken tot het Westen. Zijn ministerie zal er alles aan doen om “de spanningen met Washington uit de weg te ruimen en de relaties met de Europese

Lees meer »

Voormalig directeur gevangenis Hasselt pleit voor gebruik van smartphones door gevangenen: “Om vervreemding tegen te gaan”

Het gevangeniswezen gaat nieuwe scanners aankopen om actieve gsm’s te kunnen weren uit de gevangenis, maar de voormalige directeur van de gevangenis in Hasselt vindt dat geen goed idee. Hij pleit net voor het invoeren van smartphones voor gedetineerden, om te voorkomen dat ze die via het illegale circuit binnensmokkelen én om niet te vervreemden van de buitenwereld.

Lees meer »

Brugse Gidsen met een hart bieden aparte inkijk in het Begijnhof, waar ook nieuw Begijnenbiertje gelanceerd wordt

Van 23 tot 25 augustus krijgen 600 bezoekers een aparte inkijk in het historische Begijnhof Ten Wijngaerde in Brugge. De Brugse Gidsen met een Hart houden er hun jaarlijkse ‘Groot-Hart-Actie’. Er worden enkele uitzonderlijke stukken uit de archieven eenmalig tentoongesteld. Tegelijkertijd wordt een nieuw streekbier gepresenteerd: het Begijnenbiertje Brauhuysjoncwijf.
The post Brugse Gidsen met een hart bieden aparte inkijk

Lees meer »

“Onze desserts zijn een hype dankzij TikTok”: Bieke (40) baat al drie jaar Bie Sweets uit in Roeselare

Bieke Vermander (40) heeft een gat in de markt ontdekt. In Bie Sweets in de Ooststraat 104 in Roeselare verkoopt ze al drie jaar onder meer bubble tea met parels, ice cream rolls en Amerikaanse snoepjes. “Door TikTok-filmpjes hebben jongeren deze lekkernijen opgepikt”, lacht Bieke.
The post “Onze desserts zijn een hype dankzij TikTok”: Bieke (40) baat al drie

Lees meer »

Honderden mensen in Wijnendale zonder kraantjeswater door ‘onvindbaar’ lek: “Volledige voorraad mosselen in de vuilnisbak”

Kappers met de handen in de haren en horecazaken die deuren noodgedwongen moeten sluiten: Wijnendale bij Torhout kampt al sinds donderdagochtend zonder kraantjeswater en de gevolgen laten zich voelen. “Die 25 kilogram mosselen? Die zijn voor de vuilnisbak”, zucht de zaakvoerster van een plaatselijke brasserie. Burgemeester van Torhout Kristof Audenaert (CD&V) neemt de situatie ernstig en schakelde vrijdagvoormiddag een versnelling

Lees meer »

!Mpuls koopt gewezen wijkschool in de Laagweg in Wervik voor sociale huisvesting

Woonmaatschappij !Mpuls Menen-Wervik heeft de oude wijkschool in het begin van de Laagweg in Wervik aangekocht voor een cohousingproject. Inwoners van onder meer wijk De Riemeers verhuizen nu naar hier. De woningen worden gebruikt voor sociale huisvesting.
The post !Mpuls koopt gewezen wijkschool in de Laagweg in Wervik voor sociale huisvesting appeared first on KW.be.

Lees meer »

OPROEP. Word jij getroffen door noodweer tijdens je vakantie? Laat het ons weten

In de Oostenrijkse regio Tirol hebben zware onweersbuien vrijdagavond voor overstromingen en modderstromen gezorgd. Ook vakantie-eiland Mallorca kreeg het in de afgelopen dagen zwaar te verduren. En in Turkije en Griekenland woeden in sommige regio’s bosbranden. Word jij tijdens je vakantie getroffen door noodweer? Laat het ons hieronder weten, zodat wij je kunnen contacteren voor een artikel.

Lees meer »