“Geef niet op!”: waarom veel Democraten Biden wél nog steunen

Almaar meer Democraten spreken zich uit tegen de kandidatuur van Joe Biden om zichzelf op te volgen. Politici, bekendheden en zelfs donoren keren hem publiekelijk de rug toe. Maar ondanks alle twijfels zijn er nog veel Democraten die Biden wél nog steunen. En dat heeft een verklaring.

 

Meer krantenkoppen in België

Poetin beschuldigt Oekraïne van aanval op kerncentrale in Koersk

Vladimir Poetin beschuldigt Oekraïne ervan ‘s nachts de kerncentrale in Koersk aangevallen te hebben. Moskou heeft de nucleaire waakhond van de VN alvast ingelicht over dit ‘incident’. Verdere details of bewijsmateriaal voor zijn claim gaf de Russische president niet. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

Nieuwe beelden tonen hoe hoe luxejacht Bayesian “in 60 seconden zinkt”

Een bewakingscamera van een villa op Sicilië kon vastleggen hoe superjacht Bayesian in de nacht van zondag op maandag werd gegeseld door stormweer. “In amper 60 seconden kan je het schip zien verdwijnen”, zegt de bewoner aan de krant Giornale di Sicilia. Het superjacht van 70 miljoen euro kapseisde iets voor 5 uur ‘s ochtends nadat een plotse, hevige waterhoos

Lees meer »

Politie waarschuwt voor dieven die opnieuw Peugeots viseren in Marke: “Meld verdachte handelingen meteen”

In de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 augustus probeerden autodieven opnieuw een Peugeot 3008 te stelen in Marke. Ze geraakten zonder sleutel in het voertuig, dit door een toestel met uitleessoftware te gebruiken die signalen van dit type Peugeot kan capteren.
The post Politie waarschuwt voor dieven die opnieuw Peugeots viseren in Marke: “Meld verdachte handelingen meteen”

Lees meer »

Summer Farm Fest bij boer Olivier in Keiem

Bij boer Olivier in de Zijdelingstraat 16 in Keiem wordt tijdens het weekend van 24 en 25 augustus Summer Farm Fest georganiseerd, met onder andere een oogstfeest, boerenmarkt, workshops en veel lekker eten en drinken.
The post Summer Farm Fest bij boer Olivier in Keiem appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Moskou ontkent “geheime gesprekken” over staakt-het-vu­ren – Wit-Rus­land stuurt troepen naar “volledige grens met Oekraïne”

Rusland ontkent een mediabericht over geplande, geheime onderhandelingen voor een gedeeltelijk staakt-het-vuren. De Amerikaanse krant ‘Washington Post’ had bericht dat het Oekraïense offensief in het Russische Koersk plannen voor zulke gesprekken doorkruist heeft. En de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko zegt dat hij troepen gestuurd heeft naar de volledige grens met Oekraïne. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in

Lees meer »

Duitse media klagen radicaal-rechtse AfD aan om bannen van journalisten op evenement

Verschillende grote Duitse nieuwsmerken hebben het radicaal-rechtse Alternative für Deutschland (AfD) voor de rechter gedaagd omdat de partij journalisten uitsluit van de verkiezingsbijeenkomst op 1 september in de deelstaat Thüringen. Een beperking op de persvrijheid, zo redeneren onder meer het nieuwsmagazine Der Spiegel, de kranten Bild en Die Welt en het linkse dagblad Die Tageszeitung (taz).

Lees meer »