‘Elke seconde telt’ in de keuken, maar is ook elke seconde van ‘The Bear’ seizoen drie het waard?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Nele Abbas en Inge Damme komen op bij Voor Oudenburg

‘Voor Oudenburg’ stelt twee nieuwe kandidaten voor uit de deelgemeenten: Nele Abbas (Westkerke) en Inge Damme (Roksem). Allebei mama en verbonden met het onderwijs.
The post Nele Abbas en Inge Damme komen op bij Voor Oudenburg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oppositieleider: “Israël is controle over het noorden kwijt”

Oppositieleider Yair Lapid beschuldigt de Israëlische regering ervan de controle kwijt te zijn over het noorden van Israël. Dat maakt hij kenbaar in een bericht op X. De aanklacht volgt op een nieuwe aanval van Hezbollah in het noorden van Israël, waarbij een gewonde viel.Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »

PlastIQ opent nieuw opleidingscentrum voor logistiek in Kortrijk

PlastIQ, het opleidingscentrum dat al twintig jaar een toonaangevende rol speelt in de chemische sector en gespecialiseerd is in opleidingen voor kunststofverwerkers en industrie, kondigt de opening aan van een nieuw opleidingscentrum voor logistiek in Kortrijk. Met deze uitbreiding speelt PlastIQ in op de groeiende vraag naar logistieke profielen binnen de industrie.
The post PlastIQ opent nieuw opleidingscentrum voor

Lees meer »

BV-feestje met Jan Verheyen, Zita Wauters en Peter Van de Veire ‘loopt uit de hand’ op filmset ‘Patsers’

Verrassende foto’s op Instagram: Jan Verheyen (61) deelde beelden waarop hij en onder anderen Zita Wauters (19) een lijntje coke snuiven. Na het verschijnen van nog meer foto’s van een verrassend clubje bekende Vlamingen wordt het duidelijk: het gaat om filmbeelden uit ‘Patsers’, de nieuwe prent van Adil El Arbi (36) en Bilall Fallah (38). Meerdere BV’s maken dus een

Lees meer »

Koninklijke privéjet doet al zeker zes vluchten voor twee ontmoetingen met De Wever: “En dat terwijl iedereen vliegschaamte wordt aangepraat”

Vandaag, donderdag, vliegt de koning vanuit zijn buitenverblijf in Frankrijk opnieuw naar huis voor een afspraak met formateur De Wever. Het is een drukke pendelperiode voor Filip: in drie dagen tijd zal de Falcon 7X van Defensie minstens zes keer gevlogen hebben. Om één man twee keer naar een vergadering te brengen. Is dat wel nodig?

Lees meer »