Capiot geeft op na valpartij die ook vandaag nog voor commotie zorgt: “Ik wou het bijleggen, maar hij heeft dat afgewezen”

Amaury Capiot, die zich gisteren in volle sprint liet uitzakken aan de linkerkant van de weg, kwam na een aanraking met Maxim Van Gils zwaar ten val in de Tour. De pion van Arkéa-B&B Hotels verwachtte excuses van zijn landgenoot, maar die kwamen er volgens hem niet. Van Gils zegt dan weer dat hij wel geprobeerd heeft om een gesprek aan te gaan. “Ik wou het bijleggen, maar hij heeft dat afgewezen.” Ondertussen heeft Capiot de Tour verlaten. 

Meer krantenkoppen in België

De Wever krijgt nog geen fiat van Rousseau om onderhandelingen écht te beginnen, andere partijen laten opening: “Basis om te praten”

Het is niet ontploft, maar er is ook nog geen doorbraak geforceerd. Het urenlange onderhoud vrijdag tussen formateur Bart De Wever en de voorzitters van CD&V, Vooruit, MR en Les Engagés heeft er nog niet voor gezorgd dat de vijf partijen regeringsonderhandelingen opstarten. Vooruit is nog niet overtuigd van wat op tafel ligt.

Lees meer »

“Rommelmarkt blijft topper”: drie rijkgevulde kermisdagen in Loppem

Het Feestcomité Loppem en de Loppemse Commerçanten pakken van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus opnieuw uit met een bruisende driedaagse kermis. Sportieve vaste waarden zijn de Kermisworp en -loop. Ontdekken kan op de avondmarkt en uitgestrekte rommelmarkt. Een weekend van terrasjes en amusement én Pier Pette.
The post “Rommelmarkt blijft topper”: drie rijkgevulde kermisdagen in Loppem

Lees meer »

Ingelmunsterse TikTokkers Senne en Neal dringen Pukkelpop binnen

Nadat TikTokkers Neal Remmerie (19) en Senne Haverbeke (19) uit Ingelmunster konden binnendringen op Tomorrowland, herhaalden ze dit weekend hun stunt op Pukkelpop in Hasselt. “Gelukkig hadden we geen slechte bedoelingen. We deden dit puur voor entertainment.”
The post Ingelmunsterse TikTokkers Senne en Neal dringen Pukkelpop binnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

BK strandbloemen maken aan de gang in Knokke Zoute

Op het Albertstrand in Knokke Zoute heeft deze namiddag het Zoute Beach Flower Festival plaats. Het initiatief, een organisatie van Compagnie Het Zoute, fungeert als het Belgisch Kampioenschap strandbloemen maken en wordt voor het twee jaar op rij georganiseerd. Er kwamen alvast heel wat kinderen en (groot)ouders opdagen op het zonnige strand.
The post BK strandbloemen maken aan de

Lees meer »