Bpost-CEO Chris Peeters: ‘Mijn geboortevlek heeft gewicht gegeven aan mijn jeugd. De buitenwereld was een vijandige plek’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Geen bewijs voor poging ontvoering Van Quickenborne

Er is niet genoeg bewijslast om zes Nederlanders juridisch te linken aan de poging tot ontvoering twee jaar geleden van toenmalig minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld). De poging tot gijzeling is uit de eindvordering van het openbaar ministerie gehaald, zo meldt ‘Het Nieuwsblad’.

Lees meer »

“Was een frustrerende wedstrijd”: Kimmer Coppejans baalt van snelle uitschakeling op US Open

Kimmer Coppejans (ATP 626) heeft zich dinsdag niet kunnen plaatsen voor de tweede kwalificatieronde van de US Open, het vierde grandslamtoernooi van het seizoen. Coppejans verloor in de eerste van drie kwalificatierondes op het hardcourt in New York tegen de Boliviaan Murkel Alejandro Dellien Velasco (ATP 176) in drie sets: 2-6, 7-5 en 6-3.
The post “Was een frustrerende

Lees meer »

PZ Vlas en organisatie Kamping Kitsch Club nemen veiligheids- en verkeersmaatregelen op en rond festivalsite

Zaterdag 17 augustus, van 12 uur ’s middags tot 24 uur ‘s nachts, vindt op de site van Sportcampus Lange Munte in Kortrijk het Kamping Kitsch Club festival plaats. De organisatie mikt op een uitverkochte editie, goed voor maximum 27.000 bezoekers. Dus nemen politiezone Vlas en de organisatie alvast de nodige veiligheids- en verkeersmaatregelen.
The post PZ Vlas en

Lees meer »

Zillebeke sluit zomervakantie af met kermis: vier dagen feest vol ambiance

Eind augustus zorgen de Zillebeekse Dorpsraad, het Sint-Maartenscomité en de Sint-Pietersvrienden voor een gevarieerd kermisprogramma. Alles vindt plaats tussen vrijdag 23 en maandag 26 augustus in oc In ‘t Riet en op de parking.
The post Zillebeke sluit zomervakantie af met kermis: vier dagen feest vol ambiance appeared first on KW.be.

Lees meer »

Antwerpfan zwaar toegetakeld nadat ze in Brugge vuurwerkpijl van eigen fan in de hals krijgt: “Jullie mogen er trots op zijn, ‘maskers’”

De verplaatsing naar Club Brugge is zondag voor een fan van Antwerp op een persoonlijk drama uitgedraaid. De vrouw had de pech in het bezoekersvak een slecht geworpen vuurwerkpijl in de hals te krijgen en moest met zware brandwonden afgevoerd worden naar het ziekenhuis. “De pijn die ik voel in mijn hals door die pijl, is nog niets in vergelijking

Lees meer »