Baby Cosette uit Roesbrugge reist wereld rond na haar overlijden: “Zij kon wereld niet zien, maar door stickers kan wereld haar wel zien”

Cosette Theunycnk overleed onverwacht in januari begin dit jaar, ze werd amper 9 maanden oud. Haar familie geeft nu stickers mee met mensen die op reis vertrekken: "Het is de bedoeling dat de reizigers een mooi plekje uitkiezen om Cosette in het land van de reisbestemming te vereeuwigen", klinkt het bij haar ouders. 

Meer krantenkoppen in België

Milan Fretin (23) uit Bredene breekt door als sprinter

In zijn eerste seizoen bij Cofidis heeft Milan Fretin (23) zich tot een te duchten sprinter ontpopt. Na een knappe ritzege in de Vierdaagse van Duinkerke mocht de Bredense Limburger ook in de Tour du Poitou-Charentes het zegegebaar maken.
The post Milan Fretin (23) uit Bredene breekt door als sprinter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Reünietour Oasis volledig uitverkocht: miljoenen fans gefrustreerd over technische problemen op ticketsite

Het was een ware stormloop op tickets voor de reünieshows van de Britse rockband Oasis. Fans kloegen massaal op sociale media over de technische problemen die de ticketsite van Ticketmaster plaagden. Miljoenen probeerden in de wachtrij te geraken, zonder succes. Een dag lang verliep de verkoop met horten en stoten, maar uiteindelijk zijn alle shows hopeloos uitverkocht. Oasis waarschuwde zelf

Lees meer »

Polke trekt al 50 jaar op kamp met Chiro Wevelgem

Franky Olievier, beter gekend als Polke, trok deze zomer voor de 50ste keer op Chirokamp. De laatste 23 jaar beperkt hij zich tot het voorkamp. Als voorwacht maken een dertigtal vrijwilligers het kamp klaar voor de leden die er gedurende acht dagen de tijd van hun leven zullen beleven.
The post Polke trekt al 50 jaar op kamp met

Lees meer »

Drie Roemenen terecht voor diefstallen in ZEB-winkels: “Wilde geld verzamelen voor mijn kankerbehandeling”

Ze waren die dag nog maar pas in Charleroi met het vliegtuig geland of twee Roemenen pleegden in de ZEB-kledingwinkel in Wevelgem al een winkeldiefstal. Samen met een derde kompaan stonden ze voor de rechter in Kortrijk terecht. “Ik kwam naar het westen om geld te verzamelen voor mijn kankerbehandeling”, klonk het bij één van hen.
The post Drie

Lees meer »

“Mijn laatste klant was halve eeuw geleden ook mijn eerste klant”: Kapster Nelly gaat na 51 jaar op pensioen

Twee dagen voor haar 70ste verjaardag sneed kapster Nelly het haar van haar laatste klant. Met pijn in het hart, want al meer dan 50 jaar komen veel Lichterveldenaren en niet-Lichterveldenaren bij haar langs.
The post “Mijn laatste klant was halve eeuw geleden ook mijn eerste klant”: Kapster Nelly gaat na 51 jaar op pensioen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rechtbank verwerpt verzoek Abdeslam tegen eenzame opsluiting

De administratieve rechtbank in Rijsel heeft het verzoek van Salah Abdeslam verworpen tegen zijn opsluiting in een isolatiecel. Abdeslam, die ook in ons land schuldig werd bevonden voor de schietpartij in Vorst en de aanslagen in Brussel en Zaventem, zit momenteel in de Franse gevangenis van Vendin-le-Vieil. Hij werd er veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor de terreuraanslagen in Parijs

Lees meer »