Aanklacht tegen Alec Baldwin rond fataal schietincident op filmset verworpen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“De laatste nacht heb ik op hotel geslapen”: waarom Martine écht opstapte bij Jelmont in ‘B&B zoekt lief’

Nu ook de 64-jarige Martine Verbreyt haar koffers heeft gepakt, blijft Jelmont (62) alleen achter in een lege bed and breakfast in ‘B&B zoekt lief’. De massagetherapeute heeft net als de andere kandidates geen goed woord over voor de omstreden Nederlander. “Jelmont is een psychopaat”, klinkt het, “een toxische valsaard met waanideeën.” In dit interview schetst ze een onthutsend beeld

Lees meer »

Waarom trekt ‘topdokter’ Guy T’Sjoen (54) naar Amerika voor een kind als het ook in Gent kan?

‘Topdokter’ Guy T’Sjoen (54) en zijn man Milan Vansevenant (37) verwelkomen binnenkort een tweede kindje. Net als zoontje Maximiliaan (1,5) zal ook hun dochtertje geboren worden via een Amerikaanse draagmoeder. Waarom trekt de professor naar de Verenigde Staten terwijl zijn eigen werkplek — het UZ Gent — óók draagmoederschap voor homokoppels mogelijk maakt?

Lees meer »

Geen West-Vlaming aan het roer bij Open VLD: tweede ronde voorzittersverkiezing gaat tussen Eva De Bleeker en Vincent Verbeecke

Eva De Bleeker en Vincent Verbeecke nemen het tegen elkaar op in de tweede ronde van de voorzittersverkiezing van Open VLD. Dat heeft ontslagnemend partijvoorzitter Tom Ongena bekendgemaakt. West-Vlamingen Bert Schelfhout en Stefaan Nuytten vallen dus uit de boot.
The post Geen West-Vlaming aan het roer bij Open VLD: tweede ronde voorzittersverkiezing gaat tussen Eva De Bleeker en Vincent

Lees meer »

Franse Filmster Alain Delon overleden op 88-jarige leeftijd

De Franse acteur Alain Delon is zondag op 88-jarige leeftijd overleden, laten zijn drie kinderen weten aan de Franse media. De doodsoorzaak is niet bekend, maar Alain kreeg al in 2019 een hartaanval en een hersenbloeding. Zijn gezondheid was sindsdien erg verzwakt. Alain stierf thuis, omringd door zijn familie, waaronder zijn drie kinderen Alain Fabien, Anouchka en Anthony.

Lees meer »

Overstromingen en modderstromen door zware onweersbuien in Tirol

Op verschillende plekken in de Oostenrijkse regio Tirol hebben zware onweersbuien vrijdagavond voor overstromingen en modderstromen gezorgd. De brandweer moest op meer dan negentig plekken in de deelstaat ingrijpen, schrijft de Tiroler Tageszeitung. Op beelden die de Kronen Zeitung deelt, is te zien dat het water door de straten van St. Anton am Arlberg stroomt.

Lees meer »

“Zelfs zwemmen kan hij”: Remco Evenepoel en Oumi geven inkijk in deugddoende vakantie op Zakynthos

“Vierdaags uitje met mijn geliefde, batterijen heropladen na de Olympische Spelen”, schrijft Remco Evenepoel bij een video die een inkijk geeft in de recente en korte vakantie die de dubbele olympische kampioen beleefde op het Griekse eiland Zakynthos. “Nu terug aan het trainen”, staat er ook bij. Grappige reactie op de Instagrampost: “Oh nee jongens, hij kan zelfs zwemmen.”

Lees meer »

Elon Musk ontkent schenking Cybertruck aan Tsjetsjeense leider Kadyrov

Elon Musk heeft ontkend dat hij de Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov een Cybertruck heeft geschonken. “Ben je echt zo achterlijk dat je denkt dat ik een Cybertruck aan een Russische generaal heb geschonken?”, schreef Musk op zijn socialemediaplatform X. “Nog een voorbeeld van hoe hard de traditionele media liegen”, voegde hij daaraan toe.

Lees meer »