Zoon van Nicolas Cage gearresteerd voor aanval op moeder: vader betaalt borgsom van 138.000 euro

De zoon van Nicolas Cage (60), Weston (33), is gearresteerd wegens een vermeende aanval op zijn moeder tijdens een geestelijke gezondheidscrisis. Volgens ‘The Sun’ heeft zijn vader inmiddels de borgsom van 150.000 dollar (bijna 138.000 euro) betaald om zijn zoon vrij te krijgen. 

Meer krantenkoppen in België

Schuift Trump straks zijn running mate J.D. Vance aan de kant?

Volgens CNN doet hij het barslecht in de polls en zijn denigrerende uitspraken over ‘kinderloze kattenvrouwen’ vallen heel slecht. Neen, het was niet de beste week voor Trumps running mate J.D. Vance. Met als klap op de vuurpijl de voorspelling dat hij aan de kant zal geschoven worden. Professor Amerikaanse politiek Herman Matthijs (UGent) legt uit dat of nog kan

Lees meer »

Vermeend brein 9/11 krijgt strafvermindering na schuldbekentenis

De man die ervan wordt beschuldigd de aanslagen van 11 september 2001 te hebben beraamd, Khalid Sheikh Mohammed, heeft ermee ingestemd schuld te bekennen aan samenzwering. In ruil daarvoor wacht hem niet de doodstraf, maar een levenslange gevangenisstraf. Dat melden diverse Amerikaanse media, waaronder The New York Times.

Lees meer »

KV Kortrijk haalt verdedigende middenvelder in Japan

KV Kortrijk versterkt zich met de verdedigende middenvelder Tomoki Takamine. De 26-jarige Japanner ondertekent een contract bij KVK tot juni 2027. Dat hebben de Kerels dinsdag gemeld.
The post KV Kortrijk haalt verdedigende middenvelder in Japan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Komend weekend lange files verwacht in heel Europa

Voor het tweede weekend op rij verwacht reishulporganisatie Touring een bijzonder moeilijke verkeerssituatie op de Europese snelwegen. In het midden van de zomervakantie zoeken namelijk heel wat vakantiegangers warmere oorden op, maar keren tegelijkertijd ook heel wat reizigers terug. Zo’n wisselweekend dreigt lange files in beide richtingen in heel Europa te veroorzaken.

Lees meer »

Na Bart Somers stopt ook Gwendolyn Rutten vroegtijdig als Vlaams minister: “Dat jobhoppen tussen politieke mandaten moet stoppen”

Vlaams minister en viceminister-president Gwendolyn Rutten (Open VLD) geeft er net als haar voorganger Bart Somers al vroegtijdig de brui aan. Ze keert terug als burgemeester van Aarschot om zich volledig te focussen op de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. “Met nog 2,5 maanden te gaan (tot de lokale verkiezingen van 13 oktober), ligt er in Aarschot nog heel

Lees meer »

Hoe artificiële intelligentie sporters naar een hoger niveau kan tillen

Sneller, hoger, sterker: tijdens de Olympische Spelen proberen de atleten hun grenzen te verleggen. Dat doen ze ook dankzij artificiële intelligentie (AI), die helemaal doorbreekt in de sportwereld. Zo zegt zelfs het aantal milliseconden tussen twee hartslagen iets over de fysieke paraatheid, of kan er een strijdplan worden uitgetekend voor een race. Al zijn er ook risico’s aan verbonden: "Ook

Lees meer »