WIMBLEDON. Elise Mertens mist met dubbelpartner Hseih vierde opeenvolgende dubbelfinale

Met Wimbledon wordt het derde grandslamtoernooi van het jaar gespeeld. Wie worden de opvolgers van Carlos Alcaraz en Marketa Vondrousova? 

Meer krantenkoppen in België

Wall Street kent beste week van het jaar

De stemming op Wall Street was vrijdag nog altijd positief, na de stevige opmars een dag eerder. De bekende beursindex Dow Jones eindigde 0,24 procent hoger op 40.659,76 punten. De brede S&P 500-index en techgraadmeter Nasdaq wonnen met hetzelfde percentage, tot respectievelijk 5.554,25 en 17.631,72 punten.

Lees meer »

Mondiale Raad en Raad voor Cultuurbeleid overhandigen memoranda aan politici van Tielt en Meulebeke

Naar aanleiding van de nakende gemeenteraadsverkiezingen hebben de Stedelijke Raad voor Cultuurbeleid en de Mondiale Raad van Tielt opnieuw een memorandum overhandigd aan verschillende vertegenwoordigers van de politieke partijen van Tielt en Meulebeke.
The post Mondiale Raad en Raad voor Cultuurbeleid overhandigen memoranda aan politici van Tielt en Meulebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Overstromingen en modderstromen door zware onweersbuien in Tirol

Op verschillende plekken in de Oostenrijkse regio Tirol hebben zware onweersbuien vrijdagavond voor overstromingen en modderstromen gezorgd. De brandweer moest op meer dan negentig plekken in de deelstaat ingrijpen, schrijft de Tiroler Tageszeitung. Op beelden die de Kronen Zeitung deelt, is te zien dat het water door de straten van St. Anton am Arlberg stroomt.

Lees meer »

Alles mag weg: Ghelamco is wanhopig op zoek naar liquiditeiten

Zijn privévliegtuig verkocht hij al. Ook zijn voetbalploeg en tal van kantoorgebouwen staan te koop. Paul Gheysens heeft nog drie maanden om zijn Belgische obligatiehouders terug te betalen. Bij de banken staat het licht op rood. “De vraag is niet tegen welke rente hij kan lenen, maar of hij nog wel kredieten krijgt.”

Lees meer »

“De crew had meteen de opnames moeten stoppen”: waarom Martine écht opstapte bij Jelmont in ‘B&B zkt lief’

Nu ook de 64-jarige Martine Verbreyt haar koffers heeft gepakt, blijft Jelmont (62) alleen achter in een lege bed and breakfast in ‘B&B zoekt lief’. Ook de massagetherapeute heeft geen goed woord over voor de omstreden Nederlander. “Jelmont is een psychopaat”, klinkt het, “een toxische valsaard met waanideeën.” In dit interview schetst ze een onthutsend beeld van haar laatste dagen

Lees meer »

Stove Decor wint minivoetbalbekerfinale

De minivoetbalcompetitie werd afgesloten met de traditionele bekerfinale. Het team dat deze finale wint, mag een jaar lang de beker op de schouw plaatsen. De finale ging tussen Stove Decor en Devolder Sport. Na een spannende strijd was het Stove Decor die aan het langste eind trok en won met 6-4 van Devolder Sport. Ook
The post Stove Decor

Lees meer »