Wateroverlast in Limburg: “Ik heb een natte kont”

De hevige regenval van vrijdagvoormiddag heeft op verschillende plaatsen in Limburg wateroverlast veroorzaakt. In Riemst moest de brandweer een 75-jarige vrouw bevrijden nadat ze zich had vastgereden in het water. “Plots spoot de modder over mijn motorkap.”

 

Meer krantenkoppen in België

Zwaar ongeval met vrachtwagens op buitenring: geknelde bestuurder bevrijd en in levensgevaar afgevoerd

Op de Brusselse buitenring in Sint-Stevens-Woluwe is maandagmiddag een zware kop-staartaanrijding gebeurd tussen twee vrachtwagens. Eén bestuurder zat gekneld en werd door de brandweer bevrijd. Hij werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Twee van de drie rijstroken op de Ring bleef tot laat in de namiddag afgesloten en het verkeer moest lokaal omrijden. Dat zorgde voor grote files.

Lees meer »

Lieven Lecluyse, teammanager bij KRC Harelbeke, wil nu ook scoren in de politiek: “Ik wil van Harelbeke een nog betere sportstad maken”

Vooruit Harelbeke heeft Lieven Lecluyse aangetrokken als kandidaat voor de lokale verkiezingen in oktober. Als teammanager bij KRC Harelbeke is hij nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de Harelbeekse voetbalploeg. “Heel erg blij dat er budget wordt vrijgemaakt voor kunstgrasvelden voor de Harelbeekse voetbalploegen.”
The post Lieven Lecluyse, teammanager bij KRC Harelbeke, wil nu ook scoren in

Lees meer »

Kompany komt in debuutmatch nooit in de problemen: Bayern München maatje te groot voor tweedeklasser Ulm

Uw favoriete nieuwsapp belooft plechtig geen bloemlezing over Vincent Kompany te posten uit de Duitse pers. In de geboortestad van Albert Einstein deed recordkampioen FC Bayern wat er van hen werd verwacht: niet struikelen bij de plaatselijke tweedeklasser, SSV Ulm (0-4). Meteen een ruime zege voor zijn debuterende coach, met dank aan veteraan Thomas Müller.

Lees meer »

“Zijn toekomst ligt in de privésector”: kandidaat-voorzit­ters Open Vld zien premier De Croo liever vertrekken uit het parlement

De kandidaat-voorzitters bij Open Vld Eva De Bleeker en Vincent Verbeecke lijken partijgenoot Alexander De Croo op te roepen om plaats te maken en zijn zitje in de Kamer op te geven. Dat blijkt uit een debat bij ‘Terzake’ op VRT CANVAS en een dubbelinterview bij ‘De Standaard’. “Naar mijn mening ligt zijn toekomst in de privésector”, aldus een scherpe

Lees meer »