Waarom vallen renners zo vaak? “Sommige valpartijen met grote namen worden een beetje opgeklopt”

 

In de Tour gaat er geen dag voorbij zonder valpartijen: woensdag gingen Wout van Aert en Primoz Roglic onderuit, gisteren lag de Sloveen er alweer bij. Waarom is het voor renners zo lastig om rechtop te blijven?

 

Meer krantenkoppen in België

Joodse man wil krantenartikel laten lamineren, maar werkneemster weigert te helpen omdat ze “pro-Palestina” is

In Melbourne is er een opmerkelijke discussie ontstaan tussen een Joodse man en een werkneemster van Officeworks, een winkelketen dat kantoorbenodigdheden verkoopt. De man wilde er een artikel uit de krant Australian Jewish News laten lamineren, maar de vrouw weigerde hem te helpen. “Ik profileer me als pro-Palestina”, zei de vrouw. “We hebben het recht om opdrachten te weigeren.”

Lees meer »

Lege gebouwen van Ghelamco in Ieper staan te koop

De gebouwen van Ghelamco in Ieper staan te koop. Op de site van de immomakelaar krijgen nieuwsgierigen de mogelijkheid een blik te werpen op de binnenkant, van wat ooit de West-Vlaamse basis was van de projectontwikkelaar. De verkoopprijs is niet bekend, deze wordt enkel op aanvraag meegedeeld.
The post Lege gebouwen van Ghelamco in Ieper staan te koop appeared

Lees meer »

Toch gevreesde beurtrol voor Francorchamps?

In de Nederlandse pers wordt aangekondigd dat de Grand Prix van Zandvoort ook in de toekomst op de kalender blijft. Maar dan wel in een beurtrol met … Francorchamps. De organisator van de Belgische Grand Prix ontkent.

Lees meer »

Bo Dubin (22) dingt mee naar kroontje Miss West-Vlaanderen: “Het was mijn droom om mee te lopen met Victoria’s Secret”

Wordt Bo Dubin uit Brugge de nieuwe Miss West-Vlaanderen? Dat komen we op zaterdag 14 september te weten. “Al van jongs af droomde ik ervan om als Angel mee te lopen op de bekende modeshow van lingeriemerk Victoria’s Secret.”
The post Bo Dubin (22) dingt mee naar kroontje Miss West-Vlaanderen: “Het was mijn droom om mee te lopen met

Lees meer »