Voor één keer niet in het voetbal: ziekenhuis pakt uit met deze toptransfer

Wereldvermaard kniechirurg Johan Bellemans (60) maakte zopas de overstap naar het AZ Vesalius in Tongeren. Toptransfers in het voetbal kende je, maar ook in ziekenhuizen woedt een strijd om talent. En de redenen voor zo’n overstap kunnen heel uiteenlopend zijn.

 

Meer krantenkoppen in België

Hawaï-party op Kriekefeesten in Ingelmunster voor Stefaan De Clercq

Op donderdag 1 augustus beginnen de Kriekefeesten vanaf 18 uur met een Hawaï-party voor Stefaan De Clercq in de feesttent in de Kweekstraat. Op 26 oktober 2024 neemt hij deel aan het wereldkampioenschap Ironman in Hawaï. Voor slechts 30 euro (kinderen tot 12 jaar betalen 20 euro) kan je aanschuiven aan de frietkar (frietjes met
The post Hawaï-party op

Lees meer »

Maurits Vande Reyde (Open Vld) verloor zijn broer aan drugs: “‘Ik hoor hier niet thuis’, schreef hij in zijn afscheidsbrief”

Diest, Vlaams-Brabant. Elf kinderen groeien op in hetzelfde gezin, krijgen dezelfde opvoeding, dezelfde kansen. Tien van hen worden succesvol, krijgen jobs, gezinnen en carrières. De elfde geraakt aan de harddrugs en stapt uit het leven. Dit is het verhaal van Alexander Vande Reyde, gestorven toen hij 40 was. Verteld door zijn broer Maurits Vande Reyde (39), Vlaams parlementslid, schepen in

Lees meer »

Mennefeesten met muziek en tekenwedstrijd

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus zijn alle dorpsgenoten en ook mensen van buiten de gemeentegrenzen weer welkom op de Mennefeesten op de hoek van de Bruggestraat en het Molleveld.
The post Mennefeesten met muziek en tekenwedstrijd appeared first on KW.be.

Lees meer »