Vluchtmisdrijf bij een op de acht letselongevallen

Bij zowat een op de acht ongevallen waarbij iemand gewond raakte of een dode viel, is er vorig jaar sprake geweest van vluchtmisdrijf. In een periode van tien jaar tijd is het aantal letselongevallen met vluchtmisdrijf met 9 procent gestegen in België, zegt verkeersinstituut Vias donderdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Amerikaanse talkshowpionier Phil Donahue (88) overleden

De bekende Amerikaanse talkshowhost Phil Donahue is op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie aan het programma ‘Today’ van NBC. De televisiester was een echte trendsetter op vlak van talkshows en werd populair als presentator van ‘The Phil Donahue Show’.

Lees meer »

Verovert Hakim met zijn ‘Maro-Vlaamse’ keuken het hart van de Bourgondische Belg? “Ik maak zelfs een eigen versie van stoofvlees”

Patatten met worst, boterhammen met preparé, stoofvlees met frieten: de Vlaming is een bourgondiër. Al lusten de meesten ook al weleens iets exotischer. Dj en televisiemaker Hakim Chatar (34) bundelde in zijn eerste kookboek ‘Ras El Hakim’ een veertigtal gerechten uit de Marokkaanse keuken, mét Belgische twist. “Ik eet altijd met mijn handen: brood is mijn bestek.”

Lees meer »

De Gestemde Snaren concerteren tijdens Waregem Koerse Feesten: “We zijn zeer vereerd”

Op zaterdag 24 augustus (vanaf 19 uur) wordt het ongetwijfeld gezelligheid troef op de terrassen voor ’t Peerdeke en Capuccino in Het Pand. Steffen Ron uit Waregem en Pat Vermaeken uit Zwevegem brengen er nostalgische hits en covers uit vervlogen tijden.
The post De Gestemde Snaren concerteren tijdens Waregem Koerse Feesten: “We zijn zeer vereerd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lokaal Liberaal Roeselare verrast met onafhankelijke kandidaten: “Positieve keuze voor een bruisend en inclusief stadsproject”

Gerdi Casier en Saskia Depoortere, beiden voorheen actief bij Vooruit, sluiten aan bij de Roeselaarse liberalen. “Een positieve keuze voor een bruisend en inclusief stadsproject”, aldus Gerdi en Saskia.
The post Lokaal Liberaal Roeselare verrast met onafhankelijke kandidaten: “Positieve keuze voor een bruisend en inclusief stadsproject” appeared first on KW.be.

Lees meer »