Vlaamse motorrijder (31) sterft na botsing met trekker in Nederland

In de Nederlandse gemeente Woensdrecht is een Antwerpenaar (31) overleden nadat hij met zijn motor botste met een trekker. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom donderdagavond.

 

Meer krantenkoppen in België

Ongeloof in thuisstad Meesseman na onverwacht olympisch verlies: “Nu moeten we stunten tegen de States”

“Gaan we nog in Parijs geraken?” Na het onverwacht verlies van de Belgian Cats op de Spelen heerste ongeloof in de kantine van het Iepers sportcentrum, waar de olympische matchen worden getoond op groot scherm. “Dit is de teleurstelling waar we voor vreesden”, zegt mama Mestdagh.
The post Ongeloof in thuisstad Meesseman na onverwacht olympisch verlies: “Nu moeten we

Lees meer »

“Solden in augustus zouden ons meer ademruimte geven”: waarom kledingwinkels heil zien in soldenperiode die later valt

Vier op de tien zelfstandige modezaken verkochten de afgelopen zomersolden minder dan vorig jaar in dezelfde periode. Dat blijkt uit cijfers van Mode Unie en Unizo. Handelaars stellen vast dat de seizoenen opschuiven, waardoor zij te weinig ademruimte krijgen. “Iedereen in de sector was in paniek, dus werd er vanaf het begin meer korting gegeven.”

Lees meer »

Brugse politie kan op hol geslagen koetspaard kalmeren

De lokale politie van Brugge kreeg op de binnenkoer van haar commissariaat in de Karthuizerinnenstraat hoog bezoek: een paard van een van de koetsiers was op hol geslagen na een wespensteek.
The post Brugse politie kan op hol geslagen koetspaard kalmeren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zes Brugse spelers kleuren Belgisch Ultimate Frisbee team dat op het WK in Birmingham kwartfinales bereikte

Het Belgisch team is achtste geworden op het wereldkampioenschap U20 Ultimate Frisbee in het Engelse Birmingham. In de ploeg zat een stevige Brugse delegatie: zes spelers van Freezzz Beezzz en coach Tom Van Quathem. Deze atletische sport maakt langzamerhand opgang, ook in West-Vlaanderen.
The post Zes Brugse spelers kleuren Belgisch Ultimate Frisbee team dat op het WK in Birmingham

Lees meer »