Verhuizersbond waarschuwt haar leden voor meubelketen: “Eén firma is al 65.000 euro kwijt”

De beroepsfederatie van verhuizers BKV waarschuwt haar leden voor een Italiaanse zetelfabrikant. De winkelketen met vestigingen in Aartselaar, Borsbeek en Geel, schakelt in ons land verhuisfirma’s in om haar zetels aan haar klanten te leveren, maar volgens BKV wachten de verhuizers op hun geld.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Wien à la Carte’ brengt Weense grandeur hierheen

Op zaterdag 3 augustus wordt de gezellige theaterzaal van Ysara in Nieuwpoort omgetoverd tot een stukje Wenen. Het belooft een avond vol heerlijke operetteklassiekers en virtuoze vioolmelodieën te worden met ‘Wien à la Carte’, een nieuwe concertproductie van Tems Music.
The post ‘Wien à la Carte’ brengt Weense grandeur hierheen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maximum 50 kilometer per uur in Olekenbosstraat tussen Deerlijk en Vichte

De snelheidslimiet is sinds kort aangepast in de Olekenbosstraat tussen Deerlijk en Vichte. Je mag er voortaan nog maximum 50 km per uur rijden. “De wijziging kwam er in samenspraak met de gemeente Anzegem omdat de Olekenbosstraat voor een gedeelte over hun grondgebied loopt”, stelt schepen van Mobiliteit Regine Rooryck (CD&V).
The post Maximum 50 kilometer per uur in

Lees meer »

Duitser in Wit-Rusland ter dood veroordeeld voor terrorisme, maar bewijs ontbreekt

In een opvallende video op de Wit-Russische staatstelevisie bekent de Duitser Rico Krieger dat hij van plan was een terroristische aanval uit te voeren. Hij zegt dat hij in opdracht van Oekraïne handelde. Het Wit-Russische gerecht veroordeelde Krieger tot de doodstraf, maar echt bewijs voor zijn schuld kan niet worden gevonden. De Wit-Russische mensenrechtenactivist Andrei Paluda heeft ook zijn twijfels

Lees meer »

Yolande en Antoine vieren briljanten jubileum

Yolande Clarysse en Antoine Masure vierden onlangs hun briljanten huwelijksverjaardag. Het koppel stapte op 3 juli 1959 in het huwelijksbootje. Yolande en Antoine delen dus al 65 jaar lief en leed.
The post Yolande en Antoine vieren briljanten jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste West-Vlaams succes op Olympische Spelen: Arthur De Sloover wint met de Red Lions van Ierland

De Belgische hockeymannen zijn hun olympische toernooi in groep B gestart met een zakelijke zege tegen Ierland. De Red Lions, de titelverdedigers, wonnen in het Stade Yves-du-Manoir in Colombes, een voorstad van Parijs, met 2-0.
The post Eerste West-Vlaams succes op Olympische Spelen: Arthur De Sloover wint met de Red Lions van Ierland appeared first on KW.be.

Lees meer »