Venetië wil ook in de toekomst entreegeld blijven vragen, volgend jaar tot 10 euro bij grote drukte

Venetië wil ook in de toekomst entreegeld blijven vragen. Vanaf volgend jaar zouden bezoekers tot tien euro moeten betalen als het bijzonder druk is in de Italiaanse stad. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Eerste beeld van vrijgelaten gevangenen na historische ruil – Biden opgetogen: “Knap staaltje diplomatie”

Rusland en enkele westerse landen hebben donderdag 26 gevangenen geruild, waaronder de Amerikaanse journalist Evan Gershkovich en de voormalige Amerikaanse marinier Paul Whelan. Dat zegt Turkije, dat de gevangenenruil coördineert. Het zou gaan om de grootste gevangenenruil tussen Rusland en het Westen sinds het einde van de Koude Oorlog. Volg alle updates over deze historische deal in onze liveblog.

Lees meer »

Rapper Soufiane Eddyani veroordeeld tot 5 jaar cel voor verkrachting: “Schaamteloos misbruik van kwetsbare meisjes om aan eigen lusten te voldoen” 

Rapper Soufiane Eddyani (25) is door de correctionele rechtbank van Antwerpen veroordeeld tot een celstraf van 5 jaar voor de verkrachting van 2 minderjarige meisjes. Een slachtoffer was 14 jaar op het moment van de feiten. Naast Eddyani werd ook zijn vriend veroordeeld voor verkrachting. De rechtbank spreekt in het vonnis van "vervaagd normbesef" en van "schaamteloos misbruik van jonge,

Lees meer »

Startschot voor werken aan nieuwe verkaveling in Lendeleedsestraat in Izegem

Op de voormalige site Florin langs de Lendeleedsestraat is het startschot gegeven voor werken aan een nieuwe verkaveling. Bouwbedrijf Bossu realiseert er een reeks woningen langs een nieuwe straat, die vernoemd zal worden naar wijlen burgemeester Gerda Mylle.
The post Startschot voor werken aan nieuwe verkaveling in Lendeleedsestraat in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Douane vindt 1 ton cocaïne in lading staal in Antwerpse haven

In de Waaslandhaven is 1.006 kilogram cocaïne onderschept, in een lading met staal. Dat zegt de Douane. De Waaslandhaven is een deel van de haven van Antwerpen, daar werd vorig jaar in totaal een recordhoeveelheid van 116 ton cocaïne in beslag genomen. De haven van Antwerpen is de belangrijkste invoerhaven in Europa voor cocaïne, bleek eerder al uit een rapport

Lees meer »