Trump vraagt rechter om veroordeling zwijggeldzaak nietig te verklaren

Donald Trump heeft er bij de rechter op aangedrongen om zijn veroordeling in de zaak-Stormy Daniels nietig te verklaren. Hij verwijst in zijn aanvraag naar de uitspraak van het Amerikaanse Hooggerechtshof over de immuniteit van de ex-president.

 

Meer krantenkoppen in België

Noël Vandamme was klaar voor Olympische Spelen in 1964: “Medaille werd me onthouden”

In 1964 werden de Olympische Spelen gehouden in Tokio. Gaston Roelandts won er goud op de steeple, Patrick Sercu in de 1000 meter tijdrit en Walter Godefroot brons in de wegwedstrijd. België werd vertegenwoordigd door één deelneemster in de gymnastiek, maar er waren geen mannelijke Belgische turners. Noël Vandamme, Wevelgemnaar en nu 83 jaar, was er nochtans klaar voor.

Lees meer »

Meghan Markle onder vuur: “Ze spelt iedereen de les over klimaat, maar gebruikt privéjets zoals taxi’s”

Meghan Markle (42), de vrouw van prins Harry (39), ligt opnieuw onder vuur. Deze keer komt de kritiek van de Britse auteur en royaltywatcher Julie Burchill. Burchill verwijt de hertogin van Sussex dat ze privéjets gebruikt “alsof het gewone taxi’s zijn”, terwijl ze zich publiekelijk uitspreekt over klimaatverandering. “Dat is pure hypocrisie”, stelt Burchill.

Lees meer »

Vernieuwde Zoute Grand Prix in Knokke-Heist voorgesteld: “Alles centraliseren op één locatie”

“Het was steevast een fantastisch weekend. Hét topweekend voor Knokke-Heist. En toch is het financieel niet gelukt. Het is dus logisch dat we het anders gaan aanpakken. Als je hetzelfde doet, krijg je hetzelfde resultaat en dat kan de bedoeling niet zijn.” Marc Coucke heeft de vernieuwde Zoute Grand Prix in Knokke-Heist voorgesteld. En daarbij staan enkele veranderingen en zaken

Lees meer »