Tramsporen staan blank in Brussel: MIVB ondervindt hinder door regenweer

De zware regenval veroorzaakt heel wat hinder op het net van de Brusselse openbaarvervoermaatschappij MIVB. Verschillende sporen of gebieden tussen haltes zijn overstroomd waardoor het tramverkeer onderbroken is. Er worden vervangbussen ingezet. 

Meer krantenkoppen in België

56ste Wieltjesfeesten in Menen: “We verwachten weer veel volk”

Al sinds 2021 zijn De Wieltjesfeesten in Menen een driedaags avontuur en deze gouden formule lijkt een blijvertje te worden. De braderie, live muziek, Wieltjesworp en zoveel meer worden stilaan een onmisbare traditie.
The post 56ste Wieltjesfeesten in Menen: “We verwachten weer veel volk” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Matthew Perry stierf door overdosis van haar drugs, maar ‘Ketamine Queen’ vierde kort daarna gewoon vakantie

De meest geruchtmakende naam in het onderzoek naar de dood van Matthew Perry is Jasveen Sangha (41). De dealer met de bijnaam ‘Ketamine Queen’ leverde de drugs die de Friends-acteur fataal werden. Op sociale media lijkt ze een liefhebbende familievrouw, maar volgens justitie is ze een doortrapte crimineel met een ‘drugswarenhuis’ als woning, die al eerder bij een dodelijke overdosis

Lees meer »

Na klachten van intimidatie door Nederlandse prinses Laurentien, “bekijkt” het Nederlandse ministerie de meldingen

Het ministerie van Financiën in Nederland is “zorgvuldig terug aan het kijken” waar de meldingen over het gedrag van prinses Laurentien “precies over gaan”. Zij zou enkele ambtenaren uitgescholden en geïntimideerd hebben. Al gaat het daarbij niet om een officieel onderzoek, aldus de Nederlandse staatssecretaris. Een vertrek uit haar stichting is voorlopig niet aan de orde.

Lees meer »

Tienkoppig Cercle klopt Molde en gaat met opgeheven hoofd naar Conference League

Cercle Brugge heeft donderdagavond in zijn terugmatch in de derde voorronde van de Europa League niet kunnen stunten tegen het Noorse Molde FK. Groen-wit knokte zich met een man minder naar een 1-0-overwinning, maar door de 3-0-nederlaag uit de heenwedstrijd is het veroordeeld tot de play-offronde van de Conference League.
The post Tienkoppig Cercle klopt Molde en gaat met

Lees meer »