Théo Leoni over het seizoen van de doorbraak, zijn ambities en Anderlecht: “Tonen dat ik het verdien om eerste keuze te zijn”

Het leven lacht Théo Leoni (24) toe. De chouchou van het Lotto Park kijkt uit naar zijn Europese debuut volgende maand én hij is sinds kort verloofd. “Als Anderlecht mij een contract voor het leven aanbiedt, dan teken ik.” 

Meer krantenkoppen in België

“De ‘supernota’ van De Wever dreigt veel heilige huisjes te slopen”

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe de ‘supernota’ van formateur De Wever (N-VA) heel wat heilige huisjes dreigt te slopen, al moet die nog langs de onderhandelingstafel passeren. “Maar te veel water bij de

Lees meer »

Enthousiaste zwemmers duiken in Antwerps Bonapartedok tijdens eerste Zalige Zwemdag: “Uitzicht op MAS is supercool!”

De zon schijnt, het Bonapartedok is opgeruimd en de waterkwaliteit is goedgekeurd: de omstandigheden zijn ideaal voor de zwemmers die tijdens de 1e van 7 Zalige Zwemdagen een plons wagen vlak bij het MAS in Antwerpen. Ook burgemeester Bart De Wever (N-VA) had er zijn zwembroek voor aangetrokken: "Op termijn willen we het dok in de zomer permanent kunnen openstellen."

Lees meer »

De zotte zesdaagse van Evenepoel tussen Nice en Parijs: “Maandag lag ik om half vijf in bed. Pas vrijdag was ik een béétje fris”

Een race tegen de klok, was het voor Remco Evenepoel om zich tot olympisch kampioen te kronen. In koers, maar óók op weg ernaartoe. Amper zes dagen nadat hij op het eindpodium van de Tour in Nice stond, pronkte Evenepoel in Parijs met tijdritgoud. Een zotte zesdaagse met een feestje tot in de vroege uurtjes, veel slaap en… slechte benen.

Lees meer »

“Khartoem door seksueel geweld onveilig voor vrouwen”

De Soedanese hoofdstad Khartoem en aangrenzende steden zijn niet veilig voor vrouwen en meisjes, meldt Human Rights Watch (HRW) na onderzoek naar seksueel geweld. Het Soedanese leger en de paramilitaire groep Rapid Support Forces (RSF) zijn sinds april 2023 met elkaar in oorlog en maken zich volgens de mensenrechtenorganisatie beide schuldig aan seksueel geweld.

Lees meer »

Olympiakos neemt Roman Yaremchuk over van Club Brugge

Roman Yaremchuk heeft definitief de deur achter zich toe getrokken bij Club Brugge. De 28-jarige Oekraïense spits vertrekt naar de Griekse topclub en Conference League-winnaar Olympiakos. Dat heeft de landskampioen dinsdag gemeld.
The post Olympiakos neemt Roman Yaremchuk over van Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor het eerst in de K3-geschiedenis treden de meiden op tijdens LGBTQ-festival: “Het plaatje klopt gewoon”

Vandaag zullen Hanne, Marthe en Julia van K3 voor de allereerste keer ooit in de geschiedenis van K3 aanwezig zijn tijdens Canal Pride in Amsterdam. Op een rondvarende boot doorheen de kanalen van de stad zullen de meiden bekende liedjes als ‘Alle Kleuren’, ‘Waterval’ en ‘Oya Lélé’ zingen. Uiteraard zullen ze hun beroemde regenboogjurk op deze feestelijke dag aantrekken. Reporter

Lees meer »