The Smile annuleert tournee en optreden op Pukkelpop wegens ziekte gitarist

The Smile, het nevenproject van Radiohead-muzikanten Thom Yorke en Jonny Greenwood, annuleert zijn tournee omdat gitarist Greenwood ernstig ziek is. De Britse band zou op zondag 18 augustus op Pukkelpop spelen.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE VUELTA. Van Aert (die “niet veel verwacht van rit”) roert zich – Vansevenant mee in kopgroep van 13

Wout van Aert kwam gisteren enkele millimeters tekort voor zijn tweede ritzege in de Vuelta. Vandaag krijgt onze landgenoot al een nieuwe kans. De renners krijgen in totaal zo’n drieduizend hoogtemeters voor de wielen geschoven. De aankomst ligt op de Alto de las Abejas (9,3 km aan 4%). Ideaal terrein voor aanvallers en punchers dus. Naast Van Aert zal ook

Lees meer »

Poetin beschuldigt Oekraïne van aanval op kerncentrale in Koersk

Vladimir Poetin beschuldigt Oekraïne ervan ‘s nachts de kerncentrale in Koersk aangevallen te hebben. Moskou heeft de nucleaire waakhond van de VN alvast ingelicht over dit ‘incident’. Verdere details of bewijsmateriaal voor zijn claim gaf de Russische president niet. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

“Door nonkel Jean-Marie benaderd nadat broer Tom stopt”: Wim Dedecker stapt in de politiek

Met de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober voor de deur, heeft Lijst Dedecker een opmerkelijke nieuwkomer in de rangen: Wim Dedecker. Als zoon van de voormalige schepen Luc Dedecker en broer van schepen Tom Dedecker, zet Wim nu de familietraditie voort door zich in de politieke arena van Middelkerke te begeven.
The post “Door nonkel Jean-Marie benaderd nadat broer Tom

Lees meer »

Brandweer Westhoek meer dan drie uren bezig om achttien koeien uit beek te redden: “We zijn er voor mens en dier”

Liefst achttien koeien besloten donderdagavond tegelijk om pootje te gaan baden in een beek in Pollinkhove, bij Lo-Reninge. Alle koeien raakten niet meer zelf uit het water en moesten door de brandweer gered worden. “Er werden in totaal achttien brandweerlieden in gezet om de dames op het droge te krijgen”, zegt Kristof Louagie van Brandweer Westhoek. De actie duurde 3,5

Lees meer »